Şükrü KOLUKISA’dan,Talip GEYLAN’a Cevap! « Kamudan Ajans

SON DAKİKA

Şükrü KOLUKISA’dan,Talip GEYLAN’a Cevap!

Türk Eğitim Sen Genel Başkanı Talip GEYLAN’ın :”Bazı STK’ların gizli toplantılar yapıp whatsapp’tan milli eğitim müdürleri ve okul müdürlerine talimatlar yağdırdığını , Milli Eğitim Bakanının bu durumlardan haberdar olup olmadığını sorduğu açıklamalarına Eğitim Bir Sen Genel Başkan Yardımcısı Şükrü KOLUKISA’dan cevap geldi


Web Banner

Türk Eğitim Sen Genel Başkanı Talip GEYLANın ,Bazı STKların gizli toplantılar yapıp whatsapptan milli eğitim müdürleri ve okul müdürlerine talimatlar yağdırdığını , Milli Eğitim Bakanının bu durumlardan haberdar olup olmadığını sorduğu açıklamalarına Eğitim Bir Sen Genel Başkan Yardımcısı Şükrü KOLUKISAdan cevap geldi.

Twitter hesabından Talip GEYLANın açıklamalarını da etiketleyerek açıklamalar yapan Şükrü KOLUKISA şunları söyledi:

İhanet mi ediyorsun, iftira mı atıyorsun? Bu ülkede, milletinin ve devletinin aleyhine çalışan ve muarız toplantılar düzenleyen STK varsa; sen de bunları açıkça paylaşmıyor, ilgili mercilere suç duyurusunda bulunmuyorsan: ihanet ediyorsun.

Böyle şeyler vaki değilde kendince ince bir siyaset gütmek, ucuzdan mevzi kazanmak için hizmet eden kişileri ve kurumları töhmet altına alma gayretkeşliğiyle bu sözleri sarf ediyorsan: müfterisin.

Web Banner
Web Banner