Talip Geylan’dan İl Müdürüne Uyarı! « Kamudan Ajans

SON DAKİKA

Talip Geylan’dan İl Müdürüne Uyarı!

Türk Eğitim-Sen Genel Başkanı Talip Geylan, sosyal medya hesabından yapmış olduğu açıklamada bazı il müdürlerine tarafsız davranmadıkları; hatta üyeleri çağırıp, istifa ederek bir başka sendikaya geçmeleri yönünde telkinde bulunduklarını iddia etti.


Türk Eğitim-Sen Genel Başkanı Talip Geylan, sosyal medya hesabından yapmış olduğu açıklamada o il müdürlerini şöyle uyardı: “Devletin emaneti olan makamın haysiyetini koruma vebali, öncelikle makamı işgal edenlerdedir. Sahip olduğunuz pozisyonları bir yerlere borçlu olduğunuzu düşünüyor olabilirsiniz; ancak, devletin makamı diyet ödeme aracı değildir. Son zamanlarda eğitim çalışanlarının Türk Eğitim Sen’e olan teveccühü sel oldu geliyor; anlıyoruz, bu da birilerini ürkütüyor! Fakat kimse aşil tendonluğuna heveslenmesin; artık buna müsaade etmeyiz!”

İşte o açıklamalar:

“Duyuyoruz; bazı il milli eğitim müdürleri üyelerimizi çağırıp, istifa ederek bir başka sendikaya geçmeleri yönünde telkinde bulunuyormuş. Sanırım, böylece vekaletle yürüttükleri görevde kadro alacaklarını hesap ediyorlar. Devletin emaneti olan makamın haysiyetini koruma vebali, öncelikle makamı işgal edenlerdedir. Sahip olduğunuz pozisyonları bir yerlere boçlu olduğunuzu düşünüyor olabilirsiniz; ancak, devletin makamı diyet ödeme aracı değildir. Son zamanlarda eğitim çalışanlarının Türk Eğitim Sen’e olan teveccühü sel oldu geliyor;

anlıyoruz, bu da birilerini ürkütüyor! Fakat kimse aşil tendonluğuna heveslenmesin; artık buna müsaade etmeyiz!”

101-124.jpg