Kamu-Sen İl Başkanı ÖZMEN’den Sendikacılık Yapan Şube Müdürlerine Çok Sert Uyarı « Kamudan Ajans

SON DAKİKA

Kamu-Sen İl Başkanı ÖZMEN’den Sendikacılık Yapan Şube Müdürlerine Çok Sert Uyarı

Kamu-Sen İl Başkanı ÖZMEN’den sendikacılık yapan şube müdürlerini çok sert uyardı.


“ Ya Devlet Adamı Gibi Davranın veya Ayrılın Mertçe Sendikacılık Yapın.”

Hepimiz biliyoruz ki senelerdir milli eğitimde liyakat esaslı değil benim adamım merkezli bir yapılanma söz konusudur. Haliyle bu da Milli Egitimin birçok biriminde atama adaletsizliğine sebep olmuştur.

Bu anlamda en çokta tartışılan Şube müdürlüğü atamalarıdır. Çünkü sınav esas alınmadı, ya mülakat yolsuzluğu yapıldı veya İlçe müdürleri bir sendikanın önerileri doğrultusunda kim önerildiyse koltukları onlara teslim ettiler.

Haliyle bu bir diyet borcu dogurmuş olmalı ki özellikle görevlendirilen şube müdürlerı önceki senelerde olduğu gibi sendika ilçe temsilcileriyle okul okul dolaşıp üye çalışmalarına katıldıklarını görüp. Uyarıyoruz ve diyoruz ki; bu koltukları hoyratça kullananlar unutmayın ki devlet unutmaz.

Yapılan her şey hafızalarda kayıtlıdır. Gün gelir şimdi geçmişte hata yaptık itirafında bulunan birçok şube müdürü gibi sizde pişmanlık duyacaksınız, iş işten çoktan geçmiş olacak.

İsimleri şimdilik bizde saklı olan şube müdürü sıfatlı bu zevat ve sizi o koltuklara tetikçi olarak getiren ilçe müdürleri size son ihtarımızdır. Ya devlet adamı gibi davranın ya da ayrılın mertçe sendikacılık yapın!..

Remzi ÖZMEN

Kamu-Sen İstanbul İl Başkanı