5 EKİM DÜNYA ÖĞRETMENLER GÜNÜ BÜYÜK TWİTTER ETKİNLİĞİ 18.30’DA BAŞLIYOR ! « Kamudan Ajans

SON DAKİKA

5 EKİM DÜNYA ÖĞRETMENLER GÜNÜ BÜYÜK TWİTTER ETKİNLİĞİ 18.30’DA BAŞLIYOR !


Kariyer Sınavının İptali için sesimizi duyurmaya devam ediyoruz. 05 Ekim Dünya Öğretmenler Günü’nde saat 18.30’da @kadem93 hesabıyla açılacak yeni tagımızla Tweet etkinliğimiz başlayacaktır. Tüm öğretmenlerimizden ve öğretmenlerin dertleriyle dertlenen tüm sendikalardan twitter etkinliğimize destek bekliyoruz. 5 Ekim 18.30’da @kadem93 hesabıyla açılacak tag ile eğitim camiamızın ve sendikaların etkileşim ve tweet desteğiyle Kariyer Sınavının iptali talebimizi tek yürek, tek ses dile getireceğiz.
20 Temmuz’da #Kariyersınavlaolmaz etiketiyle başlattığımız ve istisnasız, her açılan yeni etiketle gündeminde kaldığımız tweet etkinliğimizi, öğretmenler olarak büyük bir dayanışma içinde yılmadan 75 gündür sürdürüyoruz.
5 Ekim Dünya Öğretmenler Günü saat 18.30’da yeni etiketimizle aynı heyecanla, aynı kararlılıkla büyük öğretmen hareketinin mücadelesini taçlandıracağız.
Öğretmenlik Meslek Kanunu’nun yeniden düzenlenmesi, Öğretmenlik Kariyer Basamakları Sınavının İptali, meslekteki tecrübenin esas alınarak kıdeme göre kariyer tazminatının maaşlara yansıtılması ve kazanılan özlük haklarının emeklilikte de geçerli sayılması için 5 Ekim Öğetmenler Günü saat 18.30’da başlayacak büyük twitter etkinliğimizle talebimizi bir kez daha MEB’e ve Türkiye Büyük Millet Meclisi’ne duyuracağız. Öğretmenlik mesleğinin hak ve itibarı için verdiğimiz bu kutlu mücadeleye, bu yazıyı okumanıza vesile olan kıymetli öğretmeninizin hatrı ve hakkı için desteğinizi bekliyoruz.
Desteği ile öğretmenlerin safında yer alan tüm öğretmenlerimizi, büyüklerimizi, sendikalarımızı saygıyla selamlıyorum teşekkür ediyorum.
Kadriye Demirel
Eğitimci Yazar