Talip Geylan: 254 Bin 970 Üyemize Müteşekkiriz! « Kamudan Ajans

SON DAKİKA

Talip Geylan: 254 Bin 970 Üyemize Müteşekkiriz!

Türk Eğitim Sen Genel BaşkanI Talip Geylan, Türk Eğitim-Sen’in güven kapısı olduğunu kaydederek, Türk Eğitim Sen’i her daim güçlü kılan teşkilatımızın bütün emektarlarına, üyelerimiz ve eğitim çalışanları adına minnet ve şükranlarını sundu.


Genel Başkan Talip Geylan açıklamasında şunları kaydetti:

“Kurulduğu günden bu tarafa ortaya koyduğu ahlaklı duruş ile sendikal hayatımıza yeni bir anlayış, yeni yaklaşım ve yeni bir kimlik kazandıran Türk Eğitim-Sen, bugün istisnasız bütün eğitim çalışanları için güven kapısı olmuştur. Eğitim çalışanları her zaman Türk Eğitim-Sen’e güveniyor, Türk Eğitim-Sen ile kazanacaklarına her daim inanıyor. Her bir üyemiz ilkeli, kararlı ve mücadeleci sendikacılığın doğru ve tek adresinin Türk Eğitim-Sen olduğunu çok iyi biliyor.

Evet;

Türkiye’nin sendikası Türk Eğitim-Sen, Türk memur sendikacılığının deniz feneri, işaret fişeği, parlayan yıldızıdır.

Türk Eğitim-Sen eğitim çalışanlarının umudu, Türk milletinin güvenini kazanmış, milli bir sivil toplum kuruluşudur. 255 bin üyeye ulaşmamızın mimarı, bu kutlu mücadelemize omuz veren iş yeri, ilçe temsilcimiz, şube başkanı ve yöneticilerimiz başta olmak üzere gecesini gündüze katan can hıraş çalışan her bir yol arkadaşımızdan Allah razı olsun.

Hürmet ve saygılarımla…”

301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


nginx