Öğretmene Rotasyon Uygulaması Yeni ÖMK’da Yok Ama Uygulanacak! « Kamudan Ajans

SON DAKİKA

Öğretmene Rotasyon Uygulaması Yeni ÖMK’da Yok Ama Uygulanacak!


Eğitim Gücü Sen Genel Başkanı olan Oğuz Özat, öğretmene rotasyon uygulaması hakkında dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Olumlu açıklamasında rotasyonun yeni Öğretmenlik Meslek Kanunu’nda bulunmadığını fakat uygulanacağını ifade etti. Detaylar haberimizde…

“Rotasyon mevzuatta vardır”
Eğitim Gücü Sen Genel Başkanı olan Oğuz Özat, sosyal medya hesabı üzerinden yapmış olduğu paylaşımda öğretmene rotasyon uygulaması hakkında açıklamalarda bulundu.

“ Öğretmen atama ve yerleşme yönetmeliği madde 48 bugüne kadar uygulanmasa da rotasyon mevzuatta vardır. Kaldırılmadı!

Bazı sendikaların üyelerine “Biz çözdük artık yok” cümleleri gayrı ciddidir, üyelerini aldatmaktadırlar. Rotasyon kaldırılmamıştır.

İşte Eğitim Gücü Sen bu nedenle vardır. Sendikalar üyelerine yalan söylüyor Hele bir hürcü mü nedir. Bir sendika var, bakanlığın kapısından giremiyor.

Zübükler biz çözdük diyor.

Türk Eğitim Sen üyelerine mesaj atmış rotasyon yok diye kanuna girmedi diye. Eğitim Sendikası rotasyonu kanuna sokmadı diye bilgi veriyor. Bunların daha mevzuattan haberi yok. Böyle sendikacılık yapılıyor.

Evet madde halen duruyor. Buyurun açın atama ve yer değiştirme yönetmeliği biz üyelerimize de öğretmenlere de doğru bilgi vermeye devam edeceğiz.” ifadelerinde bulundu.

301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


nginx