Genç Memur Sen İstanbul 5 No’lu Şube Bir Bilenle Bilge Nesil projesinin ödül törenini gerçekleşti « Kamudan Ajans

SON DAKİKA

Genç Memur Sen İstanbul 5 No’lu Şube Bir Bilenle Bilge Nesil projesinin ödül törenini gerçekleşti

Ulusal bir proje olan “Bir Bilenle Bilge Nesil” Kitap Okuma ve Kompozisyon Yazma Projesinin ödül töreni Genç Memur Sen İstanbul 5 No’lu Şube tarafından Eğitim Bir Sen 5 nolu Şube konferans salonunda gerçekleşti.


Eğitim Bir Sen Genel Sekreteri Talat Yavuz, Memur Sen Genel Merkez Kadın Komisyonu Başkanı Sıdıka Aydın,  Eğitim Bir Sen 5 nolu Şube başkanı Yusuf Sabaz,Genç Memur Sen İstanbul İl Başkanı Yusuf Aydoğdu ile Genç Memur Sen ve Eğitim Bir Sen İlçe Başkanlarının katılımıyla gerçekleşti.

Şube başkanı Yusuf Sabaz yaptığı açıklamada ”İlim, İrfan ve Hikmet yolunda şuurlu bir gençlik idealiyle okuyan ve yazan bir neslin inşası için her yıl üstüne koyarak, büyüttüğümüz ” Bir Bilenle Bilge Nesil Projesi ” ile gençlerimizi kitapla buluşturarak, yazma kabiliyetlerini geliştirmelerine katkı sunmaya devam ediyoruz. Bu kapsamda bu yıl tertip ettiğimiz yarışmamızın ödül törenini Şube Merkezimizde Genel Sekreterimiz Talat Yavuz, Genel Merkez Kadınlar Komisyonu Başkanımız Sıdıka Aydın, Genç Memur-Sen İstanbul İl Başkanı Yusuf Aydoğdu, Şube – İlçe Yönetim Kurullarımız Genç Memur-Sen ve Kadın Komisyonumuz , dereceye giren öğrenci ve velilerin katılımıyla gerçekleştirdik.Bu vesileyle, Mehmed Niyazi ” Çanakkale Mahşeri ” ve Prof. Dr Ali Fuat Başgil ” Gençlerle Başbaşa ” kitaplarının okullarımıza dağıtımını sağlayan , yarışma takvimine göre süreci sağlıklı bir şekilde yürüterek ödül törenini organize eden Genç Memur-Sen Şube Başkanımız Mehmet Yiğit İlkun ‘u ve Genç Memur-Sen İlçe Başkanlarımızı tebrik ederim.”dedi.