Vali Rıdvan Yenişen İlkokulunda Kütüphane açılışı yapıldı « Kamudan Ajans

SON DAKİKA

Vali Rıdvan Yenişen İlkokulunda Kütüphane açılışı yapıldı

Kütüphaneler haftası kapsamında Avcılar Vali Rıdvan Yenişen İlkokulunda Kütüphane açılışı ve yazar-öğrenci söyleşisi gerçekleştirildi.


Bu yıl Kütüphaneler haftası kapsamında kütüphanesini yenileyen Avcılar Vali Rıdvan Yenişen İlkokulu yeni kütüphanenin açılışı yapıldı.

Okull müdürü Muzaffer Güvenç yaptığı konuşmada öğretmenlerimizle yaptığımız toplantılarla okulumuza yepyeni kitaplarla zengin bir kütüphane yapabilir miyiz? diye düsündük. Avcılar İlçe Milli Eğitim Müdürümüz  Cevat Dervişoğlu nun destekleriyle başladık çalışmalara. 45 günde kütüphanemizi tamamladık. 7000’in üzerinde kitabı olan dopdolu bir kütüphane kazandırdık okulumuza dedi.

Ayrıca Kütüphaneler haftası kapsamında Yazar ”Mustafa Öztürk’ün” katılımı ile öğrenci yazar söyleşisi yapıldı.

İl Milli Eğitim Müdürü Doç.Dr Murat Mücahit YENTÜR’ ün desteğiyle Geleceğin yazarlari projesi kapsamında yazarlık deneyimi kazanan öğrenciler yazara sorular sordular ve öğrenciler kitaplarını imzalattılar.

Ardından ilçe milli eğitim müdürü Cevat Dervişoğlu yeni kütüphanenin açılışını yaparak emeği geçenlere teşekkür etti. Sınıflarda öğrencilere kitap okumanın faydalarından bahseden Dervişoğlu gün içerisinde kitap okuma seansları ile eğitimin pekişecigini belirtti.