TOKİ Erdem Beyazıt Ortaokulu öğrencileri Türkiye Birincisi oldu « Kamudan Ajans

SON DAKİKA

TOKİ Erdem Beyazıt Ortaokulu öğrencileri Türkiye Birincisi oldu

Bolu’da düzenlenen Okul Sporları Artistik Cimnastik Türkiye Şampiyonası, 800’e yakın sporcu ve idarecinin katılımıyla sona erdi. Şampiyona ya katılan İstanbul ,Küçükçekmece TOKİ Erdem Beyazıt Ortaokulu öğrencileri Yıldız Kızlar kategorisinde Türkiye Birincisi oldu.


Bolu, Türkiye genelinden 800’e yakın sporcunun katılımıyla Okul Sporları Artistik Cimnastik Türkiye Şampiyonası’na ev sahipliği yaptı. İki gün süren bu heyecan dolu organizasyon, 56 farklı ilden gelen sporcuları, antrenörleri ve idarecileri bir araya getirdi. Bolu’da gerçekleşen şampiyona, küçükler, yıldızlar ve gençler kategorilerinde kız ve erkek sporcuların kıyasıya mücadelesine sahne oldu.

2023-2024 Eğitim ve Öğretim Yılı kapsamında düzenlenen Artistik Cimnastik Türkiye Birinciliği, tüm katılımcılar için unutulmaz anlar yaşattı. Şampiyona, sporcuların üstün yeteneklerini sergilemeleri ve kendilerini kanıtlamaları için mükemmel bir platform sundu. Müsabakalar, küçüklerden gençlere kadar geniş bir yaş aralığındaki cimnastikçilerin etkileyici performanslarıyla doluydu.

Şampiyona ya  İstanbul ,Küçükçekmece’den katılan TOKİ Erdem Beyazıt Ortaokulu öğrencileri Yıldız Kızlar kategorisinde Türkiye Birincisi oldu.

301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


nginx