Süleyman Demirel İlkokulu Akıl ve Zeka Oyunları yarışmasına damga vurdu « Kamudan Ajans

SON DAKİKA

Süleyman Demirel İlkokulu Akıl ve Zeka Oyunları yarışmasına damga vurdu

Bahçeşehir Süleyman Demirel İlkokulu, öğrencisi Ömer Metehan Karabıyık 4.Oyuncu Beyinler Turnuvasında Türkiye birincisi oldu


Bahçeşehir’in ilk devlet okulu…

Bu okulu diğer okullardan ayıran sadece bölgesinde ilk olması değil. Okul idaresi ve Zeka Oyunları kulübü öğretmenleri iş birliği ile öğrencileri farklı bir alan olan zeka oyunlarına yönlendiriyorlar. Onlar için derece artık sıradanlaşmış. Katıldıkları yarışmalarda Türkiye 1.liği , Türkiye ikinciliği ve dahası…

 

Okul Müdürü İsmail Başaran Kurt’un okulda oluşturduğu başarı iklimi, öğretmenlere ve öğrencilere en iyi imkanları sunmaları, bölgede ön plana çıkan bir okul olmalarının en önemli nedeni. Öğrencilerin ders dışı faaliyetlerini zenginleştirmek ve öğrencilerin okula ilgisini arttırmak için okul içinde turnuvalar düzenleniyor, turnuvalara hazırlık ve sonrasındaki süreçte öğretmenlerle birlikte çalışma ekipleri oluşturuluyor.

Bu öğrenciler ilçe, il ve Türkiye finallerine hazırlanıp emeklerinin karşılıklarını öğrencilerin mutlulukları ile alıyorlar. Son başarı hikayesini kısaca özetleyelim. Tüm Akıl ve Zeka Oyunları federasyonu tarafından düzenlenen yarışmanın iki ön elemesinden sonra Ömer Metehan Karabıyık , danışman öğretmenleri ve ailesi ile birlikte Ankara yollarına düştüler ve yarışmaya damga vurdular.

Ankara İl Milli Eğitim Müdürlüğü ev sahipliğinde düzenlenen 4.Oyuncu Beyinler Turnuvasında Ömer Metehan Karabıyık Türkiye birincisi oldu.Ekip çalışmasını ve idari organizasyonu layıkıyla yapan bir okul. İsmail Başaran Kurt ve ekibini takım çalışmasından dolayı tebrik ediyoruz.

 

301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


nginx