MEB’den YKS’ye hazırlıkta yeni destek! « Kamudan Ajans

SON DAKİKA

Trafik cezalarında yeni dönem!

2.MANŞET, KAMUDAN AJANS

MEB’den YKS’ye hazırlıkta yeni destek!

Milli Eğitim Bakanlığı, 2025 YKS’ye hazırlanan öğrenciler için konu özetlerini içeren ücretsiz kaynak kitapları dijital ortamda erişime sundu


2025 yılı için düzenlenecek olan Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) kapsamında Milli Eğitim Bakanlığı (MEB), öğrencilerin sınav hazırlıklarını desteklemek amacıyla konu özetlerini içeren kaynak kitaplar hazırladı. Bu kitaplar, öğrencilerin sınavda karşılaşacakları sorulara yönelik önemli bilgileri sunmakta ve sınavın her aşamasına yönelik detaylı içerikler sunmaktadır.

Geçen yıl olduğu gibi bu yıl da MEB, öğrencilerin YKS’ye hazırlık sürecinde ihtiyaç duyacakları kaynak kitapları sağlamak için çalışmalarına devam ediyor.

21 ve 22 Haziran tarihlerinde gerçekleşecek olan YKS’de, Temel Yeterlilik Testi (TYT), Alan Yeterlilik Testi (AYT) ve Yabancı Dil Testi (YDT) gibi üç farklı oturumda öğrenciler sınav stresiyle karşılaşacak. Bu süreçte, MEB Ortaöğretim Genel Müdürlüğü tarafından hazırlanan kitaplar, öğrencilere yardımcı olmayı hedefliyor.

Kitaplara, MEBİ platformu üzerinden erişilebilecek. Dijital ortamda sunulan kitaplar, YKS’nin tüm oturumları için konu özetlerini içeriyor. Öğrenciler, bu kitaplara aşağıdaki bağlantı üzerinden ulaşarak sınav hazırlıklarını yapabilecek.

Atama, Bağ-Kur’lu, bağkur, başvuru, borçlanma, ÇALIŞAN, Cumhurbaşkanlığı, dairesi, Danıştay, disiplin cezaları, Döviz, EĞİTİM, emekli, emekli sandığı, emeklilik, enflasyon, Esastan İptal Kararı, flaş, flaşhaber, Güncel, gundem, İçişleri Bakanı, işçi, işveren, izin, kamu, Kamudan, koşullar, KPSS, maaş, MEB, mebhaber, memur, memur haber, memur haberleri, mevzuat, Milli Eğitim Bakanlığı, Milli Savunma, ödeme, Ödemeler, Öğretmen, okul müdürleri, okullar, Otomobil, Ötv, para, para iadesi, politika, prim iadesi, Resmi Gazete, sağlık, Sağlık Bakanlığı, Sayıştay, SGK, son dakika, sorgulama, Sosyal Güvenlik Kurumu, sosyal güvenlik merkezi, ssk, Şube Müdürlüğü, taşeron, Ticaret Bakanlığı, toplu, toplu para, Twitter, yargıtay, yerleştirme sonuçları, yüz yüze eğitim, zam haberleri