İbrahim Koçaslan Ortaokulunun Şampiyonları Vali Davut GÜL’ü ziyaret etti « Kamudan Ajans

SON DAKİKA

İbrahim Koçaslan Ortaokulunun Şampiyonları Vali Davut GÜL’ü ziyaret etti

Cumhuriyetimizin 100. Yılı etkinlikleri kapsamında, İstanbul’da lisanslı sporcu sayısını artırmak ve milli seviyede başarılı sporcular yetiştirmek için İstanbul Valisi Davut Gül’ün himayelerinde “Spor Şehri İstanbul” projesi hayata geçirildi.Turnuvada İstanbul Şampiyonu olan Başakşehir İbrahim Koçaslan Ortaokulu Yıldız Kız Basketbol takımı , İstanbul Valisi Davut GÜL’ü ziyaret etti.


Cumhuriyetimizin 100. Yılı etkinlikleri kapsamında, İstanbul’da lisanslı sporcu sayısını artırmak ve milli seviyede başarılı sporcular yetiştirmek için İstanbul Valisi Davut Gül’ün himayelerinde “Spor Şehri İstanbul” projesi hayata geçirildi. “Petrol Ofisi Okul Spor Kulüpleri Ligi” kurularak.önceden 151 olan okul spor kulübü sayısı, Spor Şehri İstanbul projesi ile 2 bin 720’ye çıktı.

Petrolofisi Kulüpler Turnuvasında İstanbul Şampiyonu olan Başakşehir İbrahim Koçaslan Ortaokulu Yıldız Kız Basketbol takımı , Okul Müdürü Müştak Alabey  ve Beden Eğitimi Öğretmeni Yusuf Ziytak eşliğinde İstanbul Valisi Davut GÜL’ü ziyaret etti.

”Hedefimiz İstanbul genelinde 1 milyon öğrencimizin lisanslı olarak herhangi bir spor branşında spor yapmalarını sağlamak. ”diyen Vali Gül Öğrenci ve idarecileri tebrik ederek çeşitli hediyeler verdi.

301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


nginx