TRT personel alım ilanı yayınladı! « Kamudan Ajans

SON DAKİKA

TRT personel alım ilanı yayınladı!


Web Banner

Türkiye Radyo Televizyon Kurumu bünyesinde İstanbul’da görev yapacak Kıdemli Ürün Yöneticisi arandığı bildirildi. İşte detaylar…

İş arayanların başvuru yapacağı personel alımında başvuru yapacak adayların üstleneceği görevler arasında ilk olarak, Web, mobil ve çevrimiçi platformlardaki TRT dijital ürün stratejilerini oluşturmak ve uygulamak, Dijital ürün strateji ve hedeflerini kurgulamak, ürünün piyasaya sürülme sürecini takip etmek, pazardaki konumlandırma stratejisini belirlemek ve ürün performansının ölçümü adına sorumluluğu üstlenmek, piyasa analizi, ürün planlaması, markalaşma ve marka konumlandırma, kampanyalar ve rakip analizi gibi ürün geliştirmenin tüm yönlerini yönetmek. Mevcut ürünlerin rantabilitesini artırmak gibi geniş bir görev yelpazesi var.

TRT PERSONEL ALIMI GÖREV TANIMI

İlgili ürünler için yol haritasını tanımlamak ve uygulamak.

Agile Scrum toplantılarında ürün sahibi olarak bulunmak, tasarım sprint toplantılarında ise kullanıcı deneyimini ön planda tutmak.

Gelişen teknolojiler ve pratikler sonucu ortaya çıkan yeni market fırsatlarını öngörüp, işbu fırsatların değerlendirilmesinde öncü olmak.

Konseptten tasarıma, yazılım geliştirmeden pazarlamaya kadar, ilgili ürünlerin tüm süreçlerini yönetmek.

İçerik yönetim sistemi’nin (CMS) ilgili ürünleri sağlıklı bir şekilde beslenmesini sağlamak adına yazılım ekibiyle beraber çalışmak.

Gazetecilerin ürünlerimizi en iyi şekilde anlayıp en verimli şekilde kullanmalarını sağlamak adına dijital departmanlarla beraber çalışmak.

Çevrimiçi servislerimiz için etkileşimli deneyimler, yeni içerik oluşturma ve dağıtma yöntemleri geliştirmek.

Seçilen girişimler için katılımları teşvik ederken, ürün yelpazesiyle etkileşime giren tüm işletme bölümleri arasında katalizör görevi görmek.

Ürün performansını optimize etmek için gerekli araçları geliştirmek adına dijital reklam satışları, pazarlama, destek ve diğer ürün yönetimi ekipleri üyeleri ile birlikte çalışmak.

TRT PERSONEL ALIMI ŞARTLARI

En az 5 yıllık ürün yönetimi alanında tecrübe ve tercihen uygun mesleki sertifikalar (Pragmatic Marketing, 280 Group, AIPMM, vb.)

Portfolyada nicel ya da nitel hedeflerine ulaştırdığı ürünler ve bütün süreçleri tarafından yönetilerek gelir elde etmiş en az bir ürün

Tercihen yönetim / liderlik tecrübesi

Tercihen dijital pazarlama alanında aktif bir pozisyonda en az iki yıllık tecrübe

Hem teknik hem de gündelik olarak, İngilizce ve Türkçe dilinde güçlü yazılı ve sözlü iletişim becerileri

JIRA, Trello ve Confluence gibi proje yönetimi araçlarına hakimiyet

Portfolyod ahala pazarda bulunan ve direkt olarak son kullanıcıya servis veren ürün örnekleri

Birden fazla ve eş zamanlı olarak büyük ölçekli web sitesi veya mobil uygulama tasarım ve geliştirme süreçlerini yönetme deneyimi

Agile Scrum deneyimi ve Agile metodolojilerine hakimiyet

İlgili Proje Yönetimi tecrübesinin yanı sıra tercihen kullanıcı deneyimi ya da teknik alanlarda altyapı

Gelir ve diğer ürün performans ölçütlerini tanımlama, takip etme ve raporlama deneyimi

Web Banner
Web Banner