MEB, Özel Eğitim Genel Müdüründen Mezun Olduğu Okula Anlamlı Ziyaret « Kamudan Ajans

SON DAKİKA

MEB, Özel Eğitim Genel Müdüründen Mezun Olduğu Okula Anlamlı Ziyaret

Bir Dizi Temas ve İncelemelerde Bulunmak İçin Afyon’a Giden Milli Eğitim Bakanlığı Özel Eğitim ve Rehberlik Hizmetleri Genel Müdürü Doç. Dr. Mustafa Otrar, Sandıklı İlçesinde Mezun Olduğu Okulu Ziyaret Ederek Öğretmen ve Öğrenciler ile Bir Araya Geldi…


Milli Eğitim Bakanlığı Özel Eğitim ve Rehberlik Hizmetleri Genel Müdürü Doç. Dr. Mustafa Otrar’a Sandıklı Barbaros Ortaokulu ve İmam Hatip Ortaokulu’nu ziyaretinde, Rehberlik Hizmetleri Daire Başkanı Serpil Altuncu Varol ve Özel Eğitim ve Kaynaştırma Daire Başkanı Fatih Paça, İl Milli Eğitim Müdürü Miraç Sünnetci, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Eroğlu eşlik etti.

Gerçekleştirdiği ziyaretler kapsamında mezun olduğu Sandıklı Barbaros Ortaokulunu da ziyaret eden Genel Müdür Otrar, kurum idarecilerinden okulda yapılan çalışmalar hakkında bilgi alarak öğretmenler ile eğitim öğretim faaliyetleri hakkında bilgi alışverişinde bulundu.

Daha sonra Barbaros Ortaokulunun YouTube kanalına konuk olarak öğrencileri ile söyleyişi gerçekleştiren Özel Eğitim ve Rehberlik Hizmetleri Genel MüdürüDoç. Dr. Mustafa Otrar, öğrencilik yıllarına aiit anılarından bahsederek okulun kendisi için çok özel bir yere sahip olduğunu belirtti.

ZiyaretinAkabinde,Genel Müdür  Otrar ‘a okul dönemine ait notlarını gösterir belge takdim edildi.