Zirve 23’te liderler öğrencilerle buluştu « Kamudan Ajans

SON DAKİKA

Zirve 23’te liderler öğrencilerle buluştu


2 bin aşkın üniversite öğrencisinin katılımıyla gerçekleşen organizasyon Volkswagen Arena’da düzenleniyor.

Ernst&Young Türkiye Ülke Başkanı Metin Canoğlulları “Belirsizlik”, Trendyol Grubu Başkanı Çağlayan Çetin “Tutku”, TOGG CEO’su Gürcan Karakaş “Cesaret”, BAYKAR Teknoloji Lideri Selçuk Bayraktar, “Devrim”, Baltaş Grubu Kurucusu ve Psikolog Acar Baltaş “Şüphe”, Vakko CEO’su Jaklin Güner “Merak” ve tarihçi İlber Ortaylı “Huzur” başlıkları altında başarı öykülerini üniversite öğrencileriyle paylaştılar.

Zirve 23 kapsamında konuşma yapan BAYKAR Teknoloji lideri Selçuk Bayraktar, “Benim sizlere bir abi olarak tavsiyem şu. Hayatta ne yaptığınızdan çok neden yaptığınıza odaklanın. İnsanlığın faydasını düşünerek yap ne yapıyorsan. Zaten bunu düzgün yaparsan hayat sınavını en düzgün şekilde bitirmiş olursun. Biz 20 yıllık hayalimizi üretmek için devam ediyoruz. Türkiye’nin ilk insansız savaş uçağı olacak Kızılelma için geri sayım başladı. 2023’de ilk uçuşunu yapacak. Bu iki platform muhabere tarihinde devrim yaratacaklar” dedi.

Togg CEO’su Gürcan Karakaş da “Cesaretinizi artırmak için esnek olun, değişimi kucaklayın. ‘İnsanlar ne der’e bakmayın. Aksiyona geçin. 20 saat düşüneceğinize 3 kez deneyin. Büyük resmî görün” diye konuştu.