Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Karaismailoğlu: ‘Kanal İstanbul ile orta koridor hedefimiz daha da güçlenecek’ « Kamudan Ajans

SON DAKİKA

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Karaismailoğlu: ‘Kanal İstanbul ile orta koridor hedefimiz daha da güçlenecek’

Bir dizi ziyaret ve açılışa katılmak üzere Mardin’e gelen Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Kanal İstanbul ile orta koridor hedeflerinin daha da güçleneceğini söyledi.


Mardin’e gelen Bakan Karaismailoğlu’nun ilk durağı Mardin Valiliği oldu. Valilik Şeref Defterinin imzalanmasının ardından Mardin Valisi ve Belediye Başkan Vekili Mahmut Demirtaş, Bakan Karaismailoğlu’na plaket takdim etti. Valilik ziyaretinin ardından AK Parti İl Başkanlığına geçen Bakan Karaismailoğlu, burada açıklamalarda bulundu. Mardin-Midyat yolunun temel atma töreni vesilesiyle burada olduklarını kaydeden Bakan Karaismailoğlu, “Bugün, doğunun incisi, kadim geçmişi ile tüm dünyanın göz bebeği olan Mardin ilimizde bir dizi ziyaret gerçekleştirmek ve bölgenin daha hızlı kalkınmasını katkı sunacak, sürücülerimizin seyir güvenliğini artıracak, çevre iller ile bölge halkımızın ticaretine değer katacak Mardin – Midyat yolunun temel atma töreni vesilesiyle bir aradayız.