Milli Eğitim Müdürü Dört Aydır Randevu Vermiyor « Kamudan Ajans

SON DAKİKA

Milli Eğitim Müdürü Dört Aydır Randevu Vermiyor


Hürriyetçi Eğitim Sen Uşak İl Başkanı Faruk Güneş, il milli eğitim müdürü Halil Yücel’in kasıtlı bir şekilde aylardır kendilerine randevu vermediğini iddia etti.

Hürriyetçi Eğitim Sen Uşak İl Başkanı Faruk Güneş X adresi Üzerinden yaptığı bir açıklamayla il milli eğitim müdürü Halil Yücel’in dört aydan bu yana sendikalarına randevu vermediğini ve bunda bir kasıt aradıklarını ifade etti.

Devletin dini adalettir. Adalet ve eşitliği sağlamayan yöneticiler, barış ve huzuru sağlayamazlar. Uşak Hürriyetçi Eğitim Sen il yönetimi olarak Uşak İl Milli Eğitim Müdürlüğünden 3 aydır randevu talebimize cevap verilmezken hükümetin sendikasına defalarca randevu verilip bu görüşmeler sosyal medyada yayımlanırken kimse “herkese adil ve eşit davranıyoruz” demesin. Temsil ettiğimiz sendika, Türkiye genelinde yirmi bin üyesi olan ve hızla büyümeye devam eden bir sivil toplum kuruluşudur. Tüm sendikalar, dernekler velhasıl sivil toplum kuruluşlarına randevu verilirken sendikamızın görmezden gelinmesini kınıyoruz.