Küçükköy Meslek Lisesinin büyük başarısı « Kamudan Ajans

SON DAKİKA

Küçükköy Meslek Lisesinin büyük başarısı

İstanbul Gaziosmanpaşa Küçükköy Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinin başarısı Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk tarafından sosyal medya hesabında paylaşılarak takdir edildi.


Salgın döneminde mesleki ve teknik eğitimin önemi bir kez daha ön plana çıktı. Artan üretim kapasitesiyle mesleki ve teknik eğitim, toplumun bu zor günlerdeki ihtiyaçlarını karşılayan önemli aktörlerden biri haline geldi.

Salgın sürecinin başlangıcında sahip olduğu üretim potansiyeliyle ulusal ve uluslararası çapta yardım çalışmalarına destek veren meslek liselerilerinden biri olan İstanbul Gaziosmanpaşa Küçükköy Mesleki ve Teknik Anadolu Liseside çıtayı yükselterek ihracata başladı.

Küçükköy Meslek Lisesinin başarısını takdir eden Bakan Selçuk sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda;”Salgının başladığı günlerden bu yana 4.5 milyon maske üretip ihtiyacı olan herkese ulaştırdılar. Şimdi ihracata başladılar ve ilk rotaları Çekya oldu… İstanbul Gaziosmanpaşa Küçükköy Mesleki ve Teknik Anadolu Lisemizdeki tüm meslektaşlarımı ve öğrencilerimi kutluyorum.” ifadelerini kullandı.