Kengeş Eğitim ve Yardımlaşma Derneğinden ‘Sağlık Çalışanlarına’ Destek « Kamudan Ajans

SON DAKİKA

Kengeş Eğitim ve Yardımlaşma Derneğinden ‘Sağlık Çalışanlarına’ Destek

COVID-19 vakasının açıklandığı günden itibaren COVID-19 pandemisi ülkemizin öncelikli ve en önemli gündemlerinden biri haline geldi.


Salgını kontrol altına alabilmek ve toplumun en az etki ve en az can kaybı ile bu süreci atlatabilmesi için; hekimler ve tüm sağlık çalışanları büyük bir mücadele sergilemekte, canla başla çalışmaktadır.

Sağlık çalışanları bu mücadeleyi kendi sağlıklarının ve yaşamlarının da büyük tehlike altında olduğunu bilerek gerçekleştirmektedirler.

Kengeş Eğitim ve Yardımlaşma Derneği’de Sağlık çalışanlarını unutmayarak,Küçükçekmece’de pandemi hastanesi olarak hizmet veren aynı zamanda ilçenin en büyük ve donanımlı hastanesi olan Sağlık Bilimleri Üniversitesi Kanuni Sultan Süleyman Eğitim ve Araştırma Hastanesi personeline, özverili çalışmaları için teşekkür edip kışlık kadın ayakkabıları hediye etmek üzere  dağıtımlara başladı.

Dernek Genel Başkanı Mustafa Dikkatli yaptığı açıklamada:”Her zaman sağlık çalışanlarımızın yanında olacağımızı bildirir, bizi güler yüzle karşılayan ve her zaman destek olan sayın başhekimimiz Ali Kocataş’a, değerli ekibine ve etkinliğimize katkı sağlayan tüm gönüllülerimize de ayrıca teşekkür ederiz. İyi ki varsınız”dedi.