Genç Memur Sen’in yeni İl Başkanı Abdullah KAYA oldu « Kamudan Ajans

SON DAKİKA

Genç Memur Sen’in yeni İl Başkanı Abdullah KAYA oldu

Eğitim-Bir-Sen’in gençlere yönelik projelerini yürüten bir birimi olan Genç Memur Sen İstanbul İl Başbakanlığını yürüten İbrahim Aydınlı bayrağı Abdullah Kaya’ya devretti.


Bağcılar Öğretmenevinde gerçekleştirilen devir teslim törenine Memur Sen İl başkanı Talat YAVUZ ile beraber EBS İstanbul Şube başkanları, Genç Memur-Sen eski Başkanı İbrahim Aydınlı ile yeni başkan Abdullah KAYA katıldı.

Kaya, İbrahim AYDINLI’ya emekleri için teşekkür etti ve görevini layıkıyla yapacağını ifade etti. Eğitim-Bir-Sen İstanbul Şube başkanlarının da katıldığı görev devir teslim töreninde 1 Nolu Şube Başkanı Mükremin Köse: “Genç Memur Sen’in yine 1 Nolu Şubemizden değerli bir arkadaşımız oldu. Abdullah Kaya’nın güzel işler yapacağına, özgün projeler üreteceğine, gençlerin fikirlerinden yararlanacağına, onlara örnek ve öncü olacağına inancım tamdır. Kendilerine başarılar dilerim.” dedi.


Memur Sen İl Başkanı Talat Yavuz da hazır bulundu. Yavuz: Bu bir bayrak değişimidir. Dün olduğu gibi Genç Memur Sen bu gün de adından söz ettirecek çalışmalara imza atacaktır. Gençler bizim yer üstü hazinemizdir. Bu bilinçle yapılacak her çalışmanın destekçisi olacağız. Abdullah Kaya başkanıma başarılar dilerim.”dedi.


Genç Memur-Sen İstanbul il başkanı olan Abdullah Kaya meslek hayatına 2012 yılında Bağcılar’da Türkçe Öğretmeni olarak başladı. 2016 yılından itibaren hem Genç Memur-Sen ilçe başkanlığı hem de EBS ilçe Başkan Yardımcılığı(Sosyal ve Kültürel İşler) görevlerini üstlendi. Eylül ayında yapılan son yönetici ataması ile Bahçelievler Yenibosna Fatih Ortaokuluna Okul Müdürü olarak atanmış ve halen bu görevini sürdürmektedir.