Doğal gaz faturalarına ilişkin milyonları ilgilendiren güzel haber « Kamudan Ajans

SON DAKİKA

Doğal gaz faturalarına ilişkin milyonları ilgilendiren güzel haber

 İGDAŞ, pandemi sürecinde ödeme güçlüğü çeken aboneleri için kampanya başlattığını açıkladı.


Gecikmiş fatura borcunu 10 aya kadar taksitle ödeme olanağı veren kampanyayla abonelere destek olmak hedeflendi.

Kampanyayla, gecikmiş fatura borçlarına vade farkı olmaksızın kredi kartıyla 10 taksitte ödeme imkânı getirildi. Nakit ödeme yapmak isteyenlere de yine vade farkı olmaksızın 4 taksitte ödeme fırsatı sunulmakta olan kampanyadan yararlanmak için, 31 Mart 2021 tarihine kadar müracaatta bulunulabilecek.

BİRİKMİŞ BORÇLAR RAHATLIKLA ÖDENECEK

Kampanya hakkında bilgi veren İGDAŞ Genel Müdürü Dr. Mithat Bülent Özmen, özellikle pandemi sebebiyle ödeme güçlüğü çeken abonelerine destek olmayı hedeflediklerini söyledi. Özmen, “Bu kampanyayla evsel veya ticari tüketim yapan tüm abonelerimizin doğalgaz ihtiyacını kesintisiz sağlayabilmesini, abonelerimizin var ise birikmiş borç yükünü rahatlıkla ödeyebilmelerini amaçlıyoruz” dedi.

GECİKMİŞ FATURA BORCU OLAN ABONELERE ÇAĞRI

Altyapı alanındaki yatırımlar ve yeniliklerle abonelerine 7 gün 24 saat güvenli gaz arzı sağladıklarını, bu şekilde İstanbulluların yaşam niteliğini yükselttiklerini aktaran Özmen, gecikmiş fatura borcu bulunan aboneleri kampanyadan yararlanmaveyavet etti.

25 ARALIK 2020 ÖNCESİ FATURA BORÇLARI KAMPANYA KAPSAMINDA

Kampanyadan son ödeme tarihi 25 Aralık 2020 ve öncesine ait, önceden yapılandırma konusu olmamış ve kampanya başlangıç tarihine kadar yasal takibe intikal etmemiş en az iki gecikmiş faturaya sahip abonelerle, son ödeme tarihi 1 Kasım 2020 tarihinden önce olan bir faturası ödenmemiş tüm aboneler faydalen temelbilecek.

KREDİ KARTIYLA VADE FARKSIZ 10 TAKSİTLE ÖDEME FIRSATI

Kampanya koşullarını taşıyan ve kredi kartı ile ödeme yapmak isteyen aboneler, en temel para ve kampanyaya giriş tarihlerine kadarki gecikme bedellerini, herhangi bir vade farkı, ilave ücret veya komisyon olmadan 10 taksitte ödeyebilecek.

NAKİT ÖDEMEK İSTEYENLER İÇİN 4 TAKSİT

Gecikmiş borcunu nakit olarak ödemek isteyenler ise kampanyaya giriş tarihine kadarki gecikme bedelini peşinatla beraber ödemek kaydıyla, borcunu 4 taksit halinde ve vade farkı olmaksızın ödeyebilecek.

İŞLEM YAPMA KOLAYLIĞI

Aboneler, işlemlerini İGDAŞ vezneleri, www.Internetsubesi.Igdas.Istanbul web sitesi, İGDAŞ Mobil ve işlem noktalarından gerçekleştirebilecekler.