Bayrâm o bayrâm ola « Kamudan Ajans

SON DAKİKA

Bayrâm o bayrâm ola


Web Banner
Değerli Kamu Çalışanları, Kıymetli Dostlar
Başı rahmet, ortası mağfiret, sonu ise cehennem ateşinden kurtuluş olan, Kuran-ı Kerim’in indirildiği, üç ayların sonuncusu Ramazan-ı Şerifi uğurluyoruz. Mübarek Ramazan Bayramını hep birlikte inşallah kutlayacağız. Allah ibadetlerinizi makbul dualarınızı Kabul eylesin. Bu vesile ile Mübarek Ramazan Bayramınızı kutlar, şahsınıza , ailenize, ülkemize ,Türk İslam alemine sağlık mutluluk, barış, huzur getirmesini Cenab-ı Hak’tan niyaz ederim.
Bu bayramda geçtiğimiz Ramazan ve Kurban bayramında olduğu gibi yakınlarımızla sevdiklerimizle doyasıya bir bayram geçiremeyeceğiz. Dileğimiz,arzumuz bundan sonraki bayramları sevdiklerinizle doyasıya bir bayram geçirmenizdir.
Yaklaşık bir buçuk yıldır eşimizi, dostumuzu, arkadaşlarımızı, sevdiklerimizi kaybettik. Çok üzüldük. Yakınlarımızı arkadaşlarımızı, dostlarımızı korumak adına onların acısını yaşamamak veya kendi acılarımızı onlara yaşatmamak adına pandami kurallarına uyalım. Bu bayramda da evde kalmanız, maske mesafe temizlik kurallarına uymanız arzumuz ve isteğimizdir.
Merhum Muhammed Lutfî Kuddise Sırruh’un Nutk-i Şerif şiirinde Söylediği,
Cân bula cânânını
Bayrâm o bayrâm ola
Kul bula sultânını
Bayrâm o bayrâm ola
Hüzn ü keder def’ ola
Dilde hicâb ref’ ola
Cümle günâh af ola
Bayrâm o bayrâm ola
Dildeki Rahmân ola
Derdlere dermân ola
Âzâde fermân ola
Bayrâm o bayrâm ola
Gibi bayramlara yakında kavuşmak dileği ile, Lütfen bu bayramda da evde kalın SAĞLICAKLA KALIN.
Kemal Kütük
Türkiye Kamu-Sen İl Temsilcisi,
Türk Eğitim-Sen Erzincan Şubesi Başkanı 

Web Banner
Web Banner