Bahçelievler MEM siperlik üretimine devam ediyor « Kamudan Ajans

SON DAKİKA

Bahçelievler MEM siperlik üretimine devam ediyor


Milli Eğitim Bakanlığı’nın, Covid-19 salgını önlemleri kapsamında başlattığı üretime destek vermek için başlatılan çalışmalar devam ediyor.

Bahçelievler İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü de ilçede yer alan ilkokul, ortaokul ve liseler ile “Covid-19 ile Mücadele Çalışmaları” kapsamında koruyucu yüz siperliği üretimine devam ediyor.

İlçede bulunan Bülent Ecevit Ortaokulu, Kemal Hasoğlu İmam Hatip Ortaokulu, Hazım Ersu İlkokulu , Füsun Yönder Anadolu Lisesi , Prof. Dr. Mümtaz Turhan Sosyal Bilimler Lisesi , Necip Fazıl Kısakürek Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi , Halil Bekmezci Anadolu Lisesi , İMMİB Erkan Avcı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi , Şehit Erol Olçok Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi , -İstanbul Ticaret Odası Bilim Sanat Merkezi, tarafından çok sayıda koruyucu yüz siperliği üretildi.

Öğrenci, öğretmen ve okul yöneticilerinin vefakar çalışmaları ile üretilen siperlikler,İzmir Dokuz Eylül Üniversitesi , Batman Bölge Hastanesi , Bağcılar Devlet Hastanesi , Atışalanı Aile Sağlığı Merkezi , Bakırköy İlçe Sağlığı Merkezi , Kanuni Sultan Süleyman Eğitim ve Araştırma Hastanesi , Küçükçekmece Aile Sağlığı Merkezi , Bahçelievler İlçe Sağlık Müdürlüğü , Bakırköy Sadi Konuk Devlet Hastanesi yetkililerine teslim edilerek sağlık çalışanlarına ulaştırıldı.