Aslı Aydıntaşbaş’tan skandal Biden-Erdoğan görüşmesi yorumu! « Kamudan Ajans

SON DAKİKA

Aslı Aydıntaşbaş’tan skandal Biden-Erdoğan görüşmesi yorumu!

G20’de 20 dakika olarak planlanan Erdoğan – Biden görüşmesi 1 saati aşınca gazeteci Aslı Aydıntaşbaş kıvırdı. Aydıntaşbaş 20 dakikalık görüşme için, takipçilerine iki ülke arasındaki problemleri hatırlatarak şaşırmamalarını söylemişti.


Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, G20 Liderler Zirvesi kapsamında İtalya’nın başkenti Roma, ABD Başkanı Joe Biden görüştü.

Cumhurbaşkanı’nın dünya liderleriyle olan görüşmeleri Türkiye gündeminde yakından takip edildi. Zirvede merakla beklenen Cumhurbaşkanı Erdoğan – ABD Başkanı Joe Biden görüşmesinin 20 dakika olması farklı yorumlara neden oldu.

20 dakika gibi kısa bir süre olarak planlanan görüşme iki ülke arasında son dönemde yaşanan büyükelçi krizi ve F-35, Suriye diğer problemlere yoruldu.

GÖRÜŞME UZAYINCA KIVIRDI

Konu hakkında yorum yapanlardan biri de gazeteci Aslı Aydıntaşbaş oldu. Twitter hesabından paylaşım yapan Aydıntaşbaş, görüşmenin süresini kısa bulan takipçilerine iki ülke arasındaki problemleri hatırlatarak şaşırmamalarını söyledi.

Fakat iki liderin görüşmesi planlananın aksine 20 dakika değil, 1 saat 10 dakika sürdü. Aydıntaşbaş bu kez “20 dakika olarak planlanan görüşmenin uzaması, şimdiden haber kanallarında büyük bir zafer olarak ilan edildi.” paylaşımı yaptı.

20 dakika olarak planlanan görüşmenin uzaması, şimdiden haber kanallarında büyük bir zafer olarak ilan edildi.

— asli aydintasbas (@asliaydintasbas) October 31, 2021