MEB, müfredat çalışmalarında sona gelindiğini duyurdu « Kamudan Ajans

SON DAKİKA

MEB, müfredat çalışmalarında sona gelindiğini duyurdu

Milli Eğitim Bakanlığı, uzun süredir devam eden müfredat çalışmalarında sona gelindiğini duyurdu


Milli Eğitim Bakanlığı, uzun süredir devam eden müfredat çalışmalarında sona gelindiğini duyurdu. Önümüzdeki hafta Pazartesi günü yapılacak olan açıklama, eğitim camiası tarafından büyük bir merakla bekleniyor.

Milyonlarca öğretmenin ve velinin ilgiyle takip ettiği güncel müfredatın ne zaman açıklanacağı sorusu, Pazartesi günü cevabını bulacak. Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, daha önce yaptığı açıklamalarda, mevcut müfredatın yoğunluğunu gidermek ve sadeleştirmek için çalışmaların sürdüğünü belirtmişti.

Müfredat sadeleştirme çalışmaları kapsamında, tüm sınıf düzeylerinde yapılan güncellemelerin kamuoyuyla paylaşılacağı belirtiliyor. Ancak Bakan Tekin, müfredatta yapılacak sadeleştirmenin ders saatlerinde azalmaya neden olmayacağını söyledi.

Eğitim camiası, Pazartesi günü yapılacak olan müfredat açıklamasını ve yapılacak değişiklikleri büyük bir dikkatle takip edecek. Bu açıklamanın, eğitim sistemindeki geleceğe dair önemli ipuçları sunması bekleniyor.

Atama, Bağ-Kur’lu, bağkur, başvuru, borçlanma, ÇALIŞAN, Cumhurbaşkanlığı, dairesi, Danıştay, disiplin cezaları, Döviz, EĞİTİM, emekli, emekli sandığı, emeklilik, enflasyon, Esastan İptal Kararı, flaş, flaşhaber, Güncel, gundem, İçişleri Bakanı, işçi, işveren, izin, kamu, Kamudan, koşullar, KPSS, maaş, MEB, mebhaber, memur, memur haber, memur haberleri, mevzuat, Milli Eğitim Bakanlığı, Milli Savunma, ödeme, Ödemeler, Öğretmen, okul müdürleri, okullar, Otomobil, Ötv, para, para iadesi, politika, prim iadesi, Resmi Gazete, sağlık, Sağlık Bakanlığı, Sayıştay, SGK, son dakika, sorgulama, Sosyal Güvenlik Kurumu, sosyal güvenlik merkezi, ssk, Şube Müdürlüğü, taşeron, Ticaret Bakanlığı, toplu, toplu para, Twitter, yargıtay, yerleştirme sonuçları, yüz yüze eğitim, zam haberleri