Fatih Altaylı Uyardı! Hastaneler Dolu, Yakında Sokaklarda Öleceksiniz « Kamudan Ajans

SON DAKİKA

Fatih Altaylı Uyardı! Hastaneler Dolu, Yakında Sokaklarda Öleceksiniz

Fatih Altaylı, Kovid-19 salgınına dair tedbir alınması için uyardı.


Fatih Altaylı, “Kendinize acımıyorsanız, sağlık personeline acıyın. Hastaneler tam dolu. Devleti, şehiri, özeli kalmamış. Her yer tam doluluk oranına yaklaşmış. Yakında sokaklarda öleceksiniz.”

Fatih Altaylı, “Kovid-19 patladı diyorum. Herkes inanıyor, kimse takmıyor. Günde 40 bin vaka var diyorum. Herkes inanıyor, kimse takmıyor. Sağlık Bakanı Koca sayıları benim gibi vermiyor adam neredeyse ağlayacak Dikkatli olun diye. Ona herkes inanıyor, kimse takmıyor.

Aşının gelmesine daha çok var. Türkiye sipariş verdi mi, sıraya girdi mi bilmiyorum her şey doğru yapılmış olsa bile ilkbahardan önce aşı maşı olamayacaksınız diyorum. Herkes inanıyor, kimse takmıyor.”

YAKINDA SOKAKLARDA ÖLECEKSİNİZ

Fatih Altaylı, “Tam tersine müthiş bir keyifle Aşıyı Türk buldu diye seviniyoruz milletçe. Dün Formula 1 için İstanbul Park’a gidebilmek için PCR testi yaptırmaya gittim.

Belli ki hükümet Ekonomi diye tedbir almamakta ısrarlı. Ama en azından siz tedbirli olun.” uyarısını yaptı.

Fatih Altaylı, “İşiniz yoksa çıkmayın evden, mesafe kurallarına uymayan lokantalarda, kafelerde oturmayın, yemek yemeyin.

Maskeniz ağızınızı burnunuzu kapasın. Cebinizde bir küçük kolonya bulundurun. Bu şartlarda futbol oynanmaz demekten dilimde tüy bitti.

Bakın milli maçta 45 dakika sahada kalan Vida’daKovid-19 çıktı. Sahadaki 22 kişi şu anda risk altında. Şaka değil. Lütfen.”