Bir küstah manşet daha « Kamudan Ajans

SON DAKİKA

Bir küstah manşet daha

Yunanistan’da yayın yapan Dimokratia Gazetesi, dün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a ağır bir küfür etmesini “demokrasi” diye savunarak, ahlaksızça attığı manşeti bugün tekrar kullandı. Gazetenin haberinde Türkiye’den gelen tepkiler derlenirken, haberin manşetinde “Tüm Yunanlıları ifade eden baş sayfa! Demokrasi zorlarına gitti” denildi.


Web Banner

Yunanistan’da yayımlanan “Dimokratia” adlı gazete, haddini aşarak çok çirkin bir şekilde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a küfür ve hakaretlerle saldırmıştı.

YUNAN DIŞİŞLERİ DE KINAMIŞTI

Türkiye’den yapılan açıklamalarla bu haber kınanırken, konu ile ilişkin açıklama yapan Yunanistan Dışişleri Bakanlığı ise, “Saldırgan dil kullanımı ülkemizin siyasi kültürüne aykırıdır ve ancak kınanabilir” açıklamasında bulunmuştu.

AYNI MANŞETİ TEKRAR ATIP “DEMOKRASİ” KİSVESİNE SIĞDIRMAYA ÇALIŞTILAR

Dimokratia Gazetesi dün yayımladığı hakaret içerikli manşeti bugün yine baş sayısına taşıdı. Yaptıkları küstahlığı “demokrasi” kisvesine sığdırmaya çalışan gazete, manşete büyük puntolarla “Tüm Yunanlıları ifade eden baş sayfa! Demokrasi zorlarına gitti” ifadelerini kullandı.

Web Banner
Web Banner