Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan 29 Ekim mesajı « Kamudan Ajans

SON DAKİKA

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan 29 Ekim mesajı

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’yla ilgili paylaşımda bulunan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, vatandaşlardan bu özel güne sahip çıkmalarını ve dört bir yanı Türk bayraklarıyla süslemelerini istedi.


Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan sosyal medya hesabından 29 Ekim mesajı yayınladı.

Tüm vatandaşlardan bu özel güne sahip çıklamaları çağrısında bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan, ülkenin dört yanının bayrakla donatılmasını istedi.

“Yer gök bayrak olsun”

Cumhurbaşkanı Erdoğan mesajında şunları kaydetti:

Cennet vatanımızın 81 vilayetindeki tüm kardeşlerimi, yurt dışında yaşayan tüm vatandaşlarımızı evlerini, dükkanlarını, arabalarını Türk bayraklarıyla süsleyerek Cumhuriyetimizin 100’üncü yaşını selamlamaya, bu gurur gününe ortak olmaya davet ediyorum. Yer gök bayrak olsun!

29 Ekim coşkuyla kutlanacak

Cumhuriyet’in 100. yılı “Türkiye Yüzyılı”na yaraşacak şekilde coşkuyla kutlanacak.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı programı kapsamında devlet erkanı ile Anıtkabir’i ziyaret edecek.

Daha sonra Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde “Cumhuriyetin 100. Yılında 100 Dev Eser” Yağlı Boya Resim Sergisi ve 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Resepsiyonu’nda tebrikleri kabul edecek.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde 100. Yıl Resmi Geçit Töreni ile Donanma ve Türk Hava Kuvvetleri’nin İstanbul Boğazı’ndaki geçit törenine katılacak.

Ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan vatandaşlara 100. Yıl hitabında bulunacak.