Cumhurbaşkanı Erdoğan Bu Haftaki Başkent Mesaisi Yoğun Bir Gündemle Başlıyor « Kamudan Ajans

SON DAKİKA

Cumhurbaşkanı Erdoğan Bu Haftaki Başkent Mesaisi Yoğun Bir Gündemle Başlıyor

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın bu haftaki başkent mesaisi yoğun bir gündemle başlıyor. Rize İl Kongresi’ne katılacak. 13 Kasım’ tarihinde yapılan Tekirdağ kongresinden sonra ilk defa bir il kongresine bizzat katılmış olacak.


Bugün öncelikle 23 Ocak ‘tarihinde Anayasa Mahkemesi (AYM) üyeliğine atadığı İrfan Fidan’ın AYM Yüce Divan Salonu’nda yapılacak yemin törenine katılması beklenen Cumhurbaşkanı Erdoğan, programdan sonra Külliye ‘de, Uzay Ajansı tarafından hazırlanan, “2021- 2030 Milli Uzay Programı’nı açıklayacak.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, bu programdan sonra partisinin MYK toplantısına başkanlık yapacak.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, bir haftalık aradan sonra bugün tekrardan yasama çalışmalarına başlayan TBMM’de yarın haftalık grup toplantısını yapacak.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ perşembe günü 14 Ocak ‘tarihinde ilk dozu yapılan Çin aşısının ikinci dozunu olması ve memleketi Rize’ye gitmesi planlanıyor.

3 ay sonra bir ilk gerçekleşecek

Rize’de İyidere Lojistik Merkezi, Rize-Artvin Havalimanı ve Rize Şehir Hastanesi çalışmalarını yerinde inceleyecek olan Cumhurbaşkanı Erdoğan, pazartesi Rize İl Kongresi’ne katılarak teşkilata mesajlarını yüz yüze verecek.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 13 Kasım’ tarihinde yapılan Tekirdağ kongresinden sonra ilk defa bir il kongresine bizzat katılmış olacak.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, ertesi gün ise Trabzon kongresinde teşkilata seslenecek.