CHP’de haddini aşan tehdit « Kamudan Ajans

SON DAKİKA

CHP’de haddini aşan tehdit

CHPli Honaz Belediye Başkanı Yüksel Kepenek, parti toplantısında Başkan Erdoğanın makam odasında resmi olduğu için tehdit edildiğini öne sürdü.


Web Banner

Kepenek yaptığı açıklamada, “Bana bakarak Hatta ellerini kırmakla kalmam kafasını da kırarım. diye konuştu. Orada bu mesajları gönderebileceği başka bir kişi yoktu. Gençlik Kolları Başkanının bu tehditleri ve toplantıda eleştirilere karşı, bana cevap hakkı verilmemesi, hepsini üst üste koyduğunuzda etik olmayan bir toplantı gerçekleştirildi.” dedi.
Honaz Belediye Başkanı Yüksel Kepenek, basına kapalı gerçekleşen CHP Merkezefendi ve Honaz ilçe danışma kurulu toplantılarında, makamına Başkan Recep Tayyip Erdoğanın fotoğrafını astığı gerekçesiyle CHP Denizli Gençlik Kolları Başkanı Tugay Odabaşıoğlu tarafından tehdit edildiğini ileri sürdü.

AAnın haberine göre, Yüksel Kepenek, AA muhabirine yaptığı açıklamada, son olarak 23 Eylülde Honazda CHP Genel Başkan Yardımcısı Gülizar Biçer Karacanın da katıldığı toplantıda, kendisine yöneltilen eleştirilerin linç boyutuna ulaştığını söyledi.

Tugay Odabaşıoğlunun önce Merkezefendi toplantısında “Makam odalarına Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğanın fotoğrafını asan CHPli başkanları elini kırmakla tehdit ettiğini” ileri süren Kepenek, Odabaşıoğlunun Honazdaki toplantıda da bu sözlerinin arkasında olduğunu söylediğini hatta daha sert ifadeler kullandığını kaydetti.

Kendisinin makam odasında da Cumhurbaşkanı Erdoğanın fotoğrafının olduğunu aktaran Kepenek, şöyle konuştu:

“Bana bakarak Hatta ellerini kırmakla kalmam kafasını da kırarım. diye konuştu. Orada bu mesajları gönderebileceği başka bir kişi yoktu. Gençlik Kolları Başkanının bu tehditleri ve toplantıda eleştirilere karşı, bana cevap hakkı verilmemesi, hepsini üst üste koyduğunuzda etik olmayan bir toplantı gerçekleştirildi. İl Başkanının bana daha önceden bir birikimi vardı. Onun da hesaplaşmasını Honaz halkının önünde yapmaya çalıştı. Böyle olursa istifa ederim diyerek gereken tepkiyi, refleksi gösterdim. Tabii sürekli tartışma ortamında iş üretemem, verimli olamam deyip salonu terk ettim.”

Toplantıdan ayrıldıktan sonra Gülizar Biçer Karacanın yanına gelerek kendisinden sakin olmasını istediğini aktaran Kepenek, “Partiden ayrılmamın yanlış olacağını, bunun amaca hizmet etmeyeceğini söyledi. Ben de zaten o toplantıdan sonra bir açılışımız vardı, oraya geçtik ama açılışa il yönetimi gelmedi.” dedi.

Kepenek, CHP İl Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlunun, Gençlik Kolları Başkanı Odabaşıoğlunun bu sözlerine müsaade etmemesi gerekirken kendisine karşı motive ettiğini de ileri sürerek, il yönetimi ile yaşanan sorunları CHP Genel Merkezine ileteceğini belirtti.

Web Banner
Web Banner