Tüm Okullarda Aynı Ders İşlenecek! « Kamudan Ajans

SON DAKİKA

Tüm Okullarda Aynı Ders İşlenecek!

Yeşilay Haftası (1-7 Mart) kapsamında, Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) ve Yeşilay iş birliğiyle Türkiye genelinde büyük bir farkındalık etkinliğine imza atılıyor.


Yeşilay Haftası (1-7 Mart) kapsamında, Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) ve Yeşilay iş birliğiyle Türkiye genelinde büyük bir farkındalık etkinliğine imza atılıyor. 81 ildeki tüm İl Milli Eğitim Müdürlüklerine gönderilen resmi yazı doğrultusunda, yaklaşık 18 milyon öğrencinin katılımıyla “sağlıklı bir gelecek” mesajı verilecek.

MEB’in Türkiye genelindeki tüm okullarda eş zamanlı olarak başlattığı bu uygulama ile bağımlılıkla mücadele konusunda çocuklarda erken yaşta farkındalık oluşturulması amaçlanıyor. Öğrencilerin sağlıklı yaşam bilincini kazanmalarını merkeze alan bu etkinlikler, bağımlılık risklerine karşı toplumsal bir direnç oluşturmayı hedefliyor.

 

 

Atama, Bağ-Kur’lu, bağkur, başvuru, borçlanma, ÇALIŞAN, Cumhurbaşkanlığı, dairesi, Danıştay, disiplin cezaları, Döviz, EĞİTİM, emekli, emekli sandığı, emeklilik, enflasyon, Esastan İptal Kararı, flaş, flaşhaber, Güncel, gundem, İçişleri Bakanı, işçi, işveren, izin, kamu, Kamudan, koşullar, KPSS, maaş, MEB, mebhaber, memur, memur haber, memur haberleri, mevzuat, Milli Eğitim Bakanlığı, Milli Savunma, ödeme, Ödemeler, Öğretmen, okul müdürleri, okullar, Otomobil, Ötv, para, para iadesi, politika, prim iadesi, Resmi Gazete, sağlık, Sağlık Bakanlığı, Sayıştay, SGK, son dakika, sorgulama, Sosyal Güvenlik Kurumu, sosyal güvenlik merkezi, ssk, Şube Müdürlüğü, taşeron, Ticaret Bakanlığı, toplu, toplu para, Twitter, yargıtay, yerleştirme sonuçları, yüz yüze eğitim, zam haberleri