Sağlık Bakanlığı 12 Bin Personel Alımı Tercih Kılavuzu Ne Zaman Açıklanacak ? « Kamudan Ajans

SON DAKİKA

Sağlık Bakanlığı 12 Bin Personel Alımı Tercih Kılavuzu Ne Zaman Açıklanacak ?


Sağlık personeli olmak için geri sayıma başlayan memur adayları ÖSYM tarafından gelecek müjdeli haberi sabırsızlıkla beklerken Tercih kılavuzunun hazır olduğu belirtiliyor.

Başvuru Şartları Nelerdir ?

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca tarafından yapılan açıklama sonrası Sağlık Bakanlığı 12 Bin Personel Alımı  için geri sayıma başlayan memur adayları Bakan Koca tarafından duyurulan alımların Kasım ayının ilk haftasında yapılacak açıklamasından sonra kılavuzu sabırsızlıkla beklemektedir.

Sağlık Bakanlığı 12 Bin Personel Alımı Tercih Kılavuzu Ne Zaman Açıklanacak ?
Bakan Fahrettin Koca tarafından yapılan açıklamaya göre Kasım ayının ilk haftasında açıklanması gerekiyor. Öte taraftan Ak parti Çorum Milletvekilline ve bazı sağlık platformlarına göre Tercih kılavuzu hazır ve yayımlanmayı bekliyor.

AK Parti Çorum Milletvekili ve MKYK Üyesi Ahmet Sami Ceylan  alımlar ile ilgili olarak yaptığı açıklamasında Sağlık Bakanlığı personel alımında Çoruma 47 sağlık personeli alınacağını belirtti .Kendisine verilen bilgiler doğrultusunda Sağlık Bakanlığının Çorum’da  KPSS ile 2020/2 döneminde 47 sözleşmeli yardımcı sağlık personeli alımı yapacağını bildiren Milletvekili Ceylan,  Çoruma yapılacak atamaların branşlarını da açıklamıştı.