Nejat İşler adına sahte hesap açanlara sert çıktı: Mahkemelik olmanızı istemem! « Kamudan Ajans

SON DAKİKA

Nejat İşler adına sahte hesap açanlara sert çıktı: Mahkemelik olmanızı istemem!


Nejat İşler’in geçtiğimiz aylarda alkol zehirlenmesi yaşadığı ve Nişantaşı’nda bulunan bir hastaneye kaldırıldığı öne sürülmüştü. Sosyal medyada hızla yayılan iddia, oyuncunun sevenlerini üzüntüye boğmuştu.

Ocak 2014’te septik şok sebebiyle hastaneye kaldırılıp, üç ay yoğun bakım ünitesinde tedavi gören İşler, Instagram hesabından yayınladığı fotoğrafla söz konusu iddialara yanıt vermişti.

“İŞİMDEYİM, GÜCÜMDEYİM”

2024’te vizyona girecek ‘Zaferin Rengi’ adlı filmin kadrosunda yer alan 51 yaşındaki oyuncu, sette çekilen bir kareye yer vermiş ve paylaşımına, “İşimdeyim, gücümdeyim” mesajını yazmıştı.

Nejat İşler ile gizemli arkadaşı sabaha kadar eğlendi! 'Siz nereden çıktınız?'

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRNejat İşler ile gizemli arkadaşı sabaha kadar eğlendi! ‘Siz nereden çıktınız?’Haberi Görüntüle

“İLK İŞ GÜNÜNE KADAR…”

Sosyal medyayı pek aktif kullanmayan Nejat İşler, son paylaşımıyla gündem oldu. Adına birçok sahte hesap açıldığını ve kendisi yazıyormuş gibi paylaşımlar yapıldığını belirten ünlü oyuncu bu duruma isyan etti.

@nctisler kullanıcı adıyla yaptığı paylaşıma, “Sosyal medyada benim adıma hesap açıp, ben yazıyormuşum gibi yazan tüm sahte hesaplara sesleniyorum. Önümüzdeki ilk iş gününe kadar hesapları kapatın lütfen. Zira ırkçı söylemler artık sadece bana değil çevreme de zarar vermeye başladı. Eğer biraz vicdanınız varsa hesapları kapatın. Mahkemelik olmanızı istemem. Nejat İşler” notunu düştü.

Instagram hesabından yaptığı paylaşım kısa sürede binlerce beğeni aldı. Nejat İşler’in @nctisler Instagram hesabında 188 bin takipçisi bulunuyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRNejat İşler: Garip bir şekilde hayatla bağım kopmuştu!Haberi Görüntüle