MEYAD: Bu kararı kabul etmiyoruz « Kamudan Ajans

SON DAKİKA

MEYAD: Bu kararı kabul etmiyoruz

Mobbing Eğitim Yardım Araştırma Derneği yönetim kurulu skandal bir karara imza atan ABD Başkanı Joe Biden 1915 olaylarıyla ilgili “soykırım” ifadesine sert tepki gösterdi.


Merkezi Ankara’da bulunan Başkanlığını İsmail Akgün’ün yaptığı Mobbing Eğitim Yardım Araştırma Derneği (MEYAD) yönetim kurulu skandal bir karara imza atan ABD Başkanı Joe Biden 1915 olaylarıyla ilgili “soykırım” ifadesine sert tepki gösterdi.

Başkan İsmail Akgün önderliğinde yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi, “Mobbing Eğitim Yardım Araştırma Derneği (MEYAD) olarak hegemon devletlerin Türkiye’ye yönelik yıldırma amacı taşıyan yaklaşımlarını esefle kınıyoruz. ABD’nin Kızılderili yerlilere, Nagazaki ve Hiroşima’da Japonlara, Vietnam ve Ortadoğu halklarına yaşattıklarını tüm dünya unutmamışken bugün siyası nedenlerle Türkiye’ye karşı ortaya koyduğu çirkin tiyatroyu asla tasvip etmiyoruz. Çok iyi biliyoruz ki ABD gibi sözde “soykırım” açıklaması yapanların ve yapacak olanların sergilediği ucuz oyun, hegeomon devletlerin küresel bir yıldırma taktiğidir, Kabul edilemez” ifadelerine yer verildi.