Memur-Sen’den Erdoğan’ın memur maaşı açıklamasına ilk yorum « Kamudan Ajans

SON DAKİKA

Memur-Sen’den Erdoğan’ın memur maaşı açıklamasına ilk yorum


Web Banner

Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın temmuz ayında en düşük memur maaşının 22 bin lirayı bulacağı yönündeki açıklamasıyla ilgili yorumda bulundu.
Yalçın, yaptığı yazılı açıklamada, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın HAK-İŞ’in 15. Olağan Genel Kurulu’nda yaptığı en düşük memur maaşının 22 bin lirayı bulacağı yönündeki açıklamasından duydukları memnuniyeti ifade ederek, şunları kaydetti:

“Memur-Sen olarak gündemden düşürmediğimiz, bütün süreçlerde kararlılıkla dile getirdiğimiz kamu görevlilerine iyileştirme yapılması, kamu kurum ve kuruluşlarında çalışma barışının sağlanması konusu, Sayın Cumhurbaşkanı’mızın taahhüdüyle netlik kazanmış, kamu görevlilerimize rahat bir nefes aldırmıştır.”

“Alın terinin hakkını teslim eden Cumhurbaşkanı’mıza teşekkür ediyoruz”
Memur-Sen’in, gücünü üyesinden ve milletten alan emek örgütü olduğunu vurgulayan Yalçın, şöyle devam etti:

“Örgütlü mücadelenin kazanıldığı zemin, Türkiye’nin şahlandığı dönemdir. Biz Türkiye’nin büyüklüğünü ve gücünü bildiğimizi, devletimizin bütün önemli hizmetlerinin asli yürütücüsü olan kamu görevlilerinin beklentilerini karşılayacak güce sahip olduğunu istisnasız her süreçte dile getirdik. Çağrımızı ve mücadelemizi gören, kamu görevlilerinin alın terinin hakkını teslim eden Sayın Cumhurbaşkanı’mıza, Memur-Sen ailesi olarak teşekkür ediyoruz.”

Web Banner
Web Banner