İstanbul’da öğretmene kanlı pusu! « Kamudan Ajans

SON DAKİKA

İstanbul’da öğretmene kanlı pusu!

İstanbul Başakşehir M. Emin Saraç İmam Hatip Ortaokulu eski müdürü İTO Hüma Hatun İmam Hatip Ortaokulu öğretmeni Abdulbaki Durmaz’ın aracına Fatih’te şüpheli bir kişi tarafından kurşun yağdırıldı. Durmaz, çok sayıda mermi isabet etmesi sonucu hayatını kaybetti. Polis ekipleri saldırganı yakalamak için çalışma başlattı.Olayın kan davası olabileceği iddia ediliyor.


İstanbul ,Başakşehir’de Türkçe öğretmeni olan Abdulbaki Durmaz’ın aracına Fatih’te şüpheli bir kişi tarafından kurşun yağdırıldı. Durmaz, çok sayıda mermi isabet etmesi sonucu hayatını kaybetti. Polis ekipleri saldırganı yakalamak için çalışma başlattı.olayın kan davası olabileceği iddia ediliyor.

İstanbul Fatih’te Abdulbaki Durmaz (44) isimli öğretmenin aracına şüpheli bir kişi kurşun yağdırdı. Durmaz çok sayıda merminin vücuduna isabet etmesi sonucu hayatını kaybetti.

Olay, sabah saatlerinde Fatih Topkapı Mahallesinde meydana geldi.

Evli ve 3 çocık babası Abdulbaki Durmaz  aracıyla seyir halindeyken, taksiden inen bir şüpheli Durmaz’ın aracına art arda ateş ettikten sonra aynı taksiyle olay yerinden kaçtı.Vücuduna çok sayıda mermi isabet eden Durmaz ağır yaralı olarak kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Silahlı saldırının nedeninin, Abdulbaki Durmaz’ın Batman’daki ailesiyle, başka bir aile arasında 3 yıldır devam eden husumettten kaynaklandığı öğrenildi.İstanbul Fatih'te bir öğretmen, aracıyla seyir halindeyken uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybetti.Bir 1 kişi ve yazı görseli olabilir

301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


nginx