İnternet tarifesine büyük zam « Kamudan Ajans

SON DAKİKA

İnternet tarifesine büyük zam

Temmuz yaklaştıkça zamlar da birbiri ardına açıklanıyor. Son zam haberi de Türk Telekom’dan geldi. 

Bu haber 06 Haziran 2024 - 13:25 'de eklendi ve 2 kez görüntülendi.

Şirketin resmi internet sitesinde yayınlanan bilgilere göre toptan internet tarifelerine büyük zam yapıldı. 1 Temmuz 2024 tarihinden itibaren geçerli olacak zamlı tarifeye göre en düşük taahhütsüz ve limitsiz internet paketi olan “12 Mbps’ye kadar” internet paketinin fiyatı 650 TL’den 755 TL’ye yükselecek.

İnternet tarifesine Türk Telekom büyük zam yaptı. 1 Temmuz 2024 tarihinden itibaren geçerli olacak, en düşüt taahhütsüz ve limitsiz internet fiyatı 755 liraya yükseliyor

TAAHHÜDÜ DEVAM EDEN ETKİLENMEYECEK

Taahhüdü devam eden kullanıcılar zamlardan etkilenmeyecek. Zamdan taahhütsüz müşteriler ve yeni üye olacak müşteriler etkilenecek.

Türk Telekom’un resmi internet sitesinden yaptığı açıklama şöyle:

“​​​​​1 Temmuz 2024 tarihinden itibaren; Evde/İşte İnternet tarifelerinin liste fiyatı, MEB tarifelerinin liste fiyatı, Yalın/Alo erişim liste fiyatı ve Alo dakika paketlerinin liste fiyatı, Statik IP liste fiyatı ve Tek Seferlik İşlem ücretlerinde (nakil, devir, hat dondurma, hat kapama) güncelleme yapılacaktır.

Bahse konu liste fiyatı güncellemelerinden, sadece taahhütsüz durumda olan müşterilerimiz etkilenecek olup, taahhütlü müşterilerimiz taahhüt süreleri boyunca herhangi bir fiyat değişikliğinden etkilenmeyecektir. Taahhütsüz müşterilerimiz de avantajlı kampanyalarımıza katılarak hiçbir fiyat değişikliğinden etkilenmeden kullanımlarına devam edebilirler.”

PİYASALARDA SON DURUM

  • DOLAR
    -
    -
    -
  • EURO
    -
    -
    -
  • ALTIN
    -
    -
    -
  • BIST 100
    -
    -
    -

EN ÇOK KAZANANLAR

    EN ÇOK KAYBEDENLER

      EN ÇOK İŞLEM GÖRENLER

        BUGÜN 1000TL NE OLDU?

        • -

          BORSA

        • -

          DOLAR

        • -

          EURO

        • -

          ALTIN

        301 Moved Permanently

        301 Moved Permanently


        nginx