HDP’li vekil Gara’ya PKK talimatı ile gitmiş « Kamudan Ajans

SON DAKİKA

HDP’li vekil Gara’ya PKK talimatı ile gitmiş

Hürriyet gazetesi yazarı Abdulkadir Selvi, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun TBMM’de bahsettiği ‘GARA’ya giden vekil’le ilgili yeni detayları bugünkü köşe yazısında açıkladı.


Hürriyet gazetesi yazarı Abdulkadir Selvi dünkü yazısında, “İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, konuşmasının önemli bir bölümünde HDP’lileri hedef aldı. Soylu, HDP milletvekillerine dönerek, “Bir milletvekili gitti, oralarda boy gösterdi” dedi. Hatta diğer milletvekillerine dönüp, “Sorarsanız kim olduğunu söylerim” dedi. Gözler HDP’li milletvekilinin kim olduğunu aradı ama Soylu isim vermedi. Soylu, Meclis’ten ayrılırken de GARA’ya gidenin HDP’li bir kadın milletvekili olduğunu söyledi. Peki kim bu kadın milletvekili?” ifadelerini kullanmıştı.

Selvi bugünkü köşe yazısında Gara’ya giden vekille ilgili yeni detayları açıkladı:

“İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Meclis’teki konuşmasında Gara’ya giden HDP’li milletvekilinden söz etti ama isim vermedi. Sadece kadın milletvekili olduğunu söylemekle yetindi.

PKK TALİMATI

1)Gara’ya giden kadın milletvekili oraya ziyaret maksadıyla gitmemiş. PKK tarafından talimatlandırılmak üzere çağrılmış.

SÜLEYMANİYE’DEN GARA’YA GİTMİŞ

2) Kadın milletvekili uçakla Süleymaniye’ye geçmiş. Süleymaniye’den de PKK’lılar tarafından Gara’ya götürülmüş.

3) Kandil tarafından listeye konulan bölge milletvekillerinden biri olduğu söyleniyor. Milletvekili olmadan önce de PKK kamplarına gitmiş.

4) Asıl önemli olan, HDP’li kadın milletvekilinin Gara’dan hangi talimatlarla döndüğü. ”

HÜRRİYET

üniversiteli porno izle