Esenyurt’ta 24 Kasım coşkusu « Kamudan Ajans

SON DAKİKA

Esenyurt’ta 24 Kasım coşkusu


Web Banner

24 Kasım Öğretmenler Günü, Esenyurt Borusan Asım Kocabıyık Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde düzenlenen tören ile kutlandı.

Düzenlenen törene Esenyurt İlçe Milli Eğitim Müdürü Paşali Beşli, Esenyurt Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt, Esenyurt İlçe Emniyet Müdürü Gökhan Karaaslan, kamu kuruluşu temsilcileri, öğretmenler, öğrenciler ile veliler katıldı.

Saygı duruşunun ardından, İstiklal Marşı’nın okunması ile başlayan törende konuşan Esenyurt İlçe Milli Eğitim Müdürü Paşali Beşli, “Bizler, ilim ve irfan sahibi kimselere hürmeti şiar edinmiş bir milletiz.” dedi.

“Köklü tarihimizden ve değerlerimizden aldığımız güçle öğrencilerimizi milli, manevi ve evrensel değerlerle buluşturacak, eğitim adına yaktığımız meşalemizi öğretmenlerimiz ile birlikte gururla taşıyacağız” diye konuşmasını sürdüren İlçe Milli Eğitim Müdürü Beşli, Başöğretmen Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere, ebediyete irtihal eden tüm öğretmenlerimize Allah’tan rahmet ve mağfiret diliyor, tüm öğretmenlerimizin gününü kutluyor, saygı ve sevgilerimi sunuyorum.” dedi.

Daha sonra şehit öğretmenler anısına hazırlanan video gösteriminin ardından, öğretmenler korosu ve halk oyunları gösterisi düzenlendi.

Düzenlenen tören resim, şiir ve kompozisyon yarışmalarında dereceye giren öğrencilere ödüllerin verilmesinin ardından son buldu.


Web Banner
Web Banner