Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Togg açıklaması « Kamudan Ajans

SON DAKİKA

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Togg açıklaması


Cumhurbaşkanı Erdoğan katıldığı canlı yayında gündeme ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. Geçtiğimiz günlerde Togg’un 2 aracını teslim alan Erdoğan kendisi ve eşi Emine Erdoğan’ın o anlarının paylaşıldığı videoya ilişkin konuştu. Erdoğan ‘Tereddütsüz araba onun. Araba kırmızı olan eşimin. Parasını da o verdi. Bu aradabaki konfora bugüne kadar şahit olmadım hiç. Mevcut makam aracım da dahil. Virajlardan tutun da yoldaki gidişler. Yoğun bir şekilde ülke genelinde istasyonlar kurulmaya devam ediyor. Eşim bu araçtan çok çok memnun kaldı. Çok huzurlu ve rahat. Aliyev de memnuniyetini ifade etti. Türkiye Yüzyılı’nın teknoloji alanını Togg ile başlattık diyebilirim. Hız kesmeden devam edeceğiz. Çok kısa zamanda 177 bin araç siparişi aldık. Devrin otomobili Togg’da sürat, güvenlik, konfor ne ararsanız var. ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan Togg’un direksiyonunda: Emine Erdoğan ile gülümseten diyalog

Cumhurbaşkanı Erdoğan, yerli ve milli otomobil Togg’u Cumhurbaşkanlığı Külliyesi çevresinde sürmüştü. 34 EE 2071 plakalı Togg’u süren Cumhurbaşkanı Erdoğan’a eşi Emine Erdoğan da eşlik etmişti.

Sürüş esnasında Eşi Emine Erdoğan’ın, “Araba benim ona göre.” demesi üzerine Erdoğan’ın, “Kaptan benim şu anda, kaptana uyacaksın. Arabanın senin olması önemli değil, direksiyonda kim var önemli olan o.” yanıtı gülüşmelere neden olmuştu.

60 YILLIK HAYAL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yerli ve milli otomobil TOGG’un teslim töreninde yaptığı konuşmada, milletin 60 yıllık hayalinin gerçeğe dönüştüğünü belirterek, “Adeta eline kına yakılıp ana ocağından uğurlanan askerler gibi, kuşağı bağlanıp baba evinden çıkarılan gelinler gibi, Togg’u da milletin evinden yollara uğurluyoruz. Togg tüm testleri alnının akıyla vermiş özel bir otomobildir. İnşallah bugünden itibaren Togg’u yollarda görmeye başlıyoruz” ifadelerini kullanmıştı.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRCumhurbaşkanı Erdoğan Togg’un direksiyonunda: Emine Erdoğan ile gülümseten diyalogHaberi Görüntüle

Erdoğan'dan anket sorusuna dikkat çeken cevap: Açık ara öndeyiz

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRErdoğan’dan anket sorusuna dikkat çeken cevap: Açık ara öndeyizHaberi Görüntüle

Erdoğan: Mescid-i Aksa'ya el uzatılması kırmızı çizgimizdir

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRErdoğan: Mescid-i Aksa’ya el uzatılması kırmızı çizgimizdirHaberi Görüntüle

Togg ilk sevkiyatın görüntülerini paylaştı! Gemlik'ten böyle uğurlandı

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRTogg ilk sevkiyatın görüntülerini paylaştı! Gemlik’ten böyle uğurlandıHaberi Görüntüle