Aselsan’dan yüksek maaşla çalışma fırsatı! « Kamudan Ajans

SON DAKİKA

Aselsan’dan yüksek maaşla çalışma fırsatı!


Web Banner

Aselsan 4 farklı unvan için yüksek maaşlı personel alımı yapılacağını duyurdu. Aselsan bünyesinde çalışmak isteyen birçok kişi ilan detaylarını Araştırmaya devam ediyor. Kurum başvuru şartları ve başvuru tarihlerini açıklarken adayların şartları taşıması durumunda başvuru yapabileceği belirtildi. Kariyer hedefi doğrultusunda çalışmak isteyen personeller için kaçırılmayacak bir fırsat olarak sunulan alımlar hakkında merak edilenleri sizlerle paylaşıyoruz. İşte merak edilen konu hakkındaki tüm detaylar…

ASELSAN 4 KADRODA ALIMI YAPACAK

Aselsan tarafından yapılan açıklama kapsamında mühendis, teknisyen, üretim planlama mühendisi ve program kalite mühendisi olmak üzere 4 farklı meslek alanında alım yapılacağı duyuruldu. Başvuruda bulunacak personellerin tam zamanlı çalışma sisteminde çalışırken merkez teşkilat olarak da Ankara bölgesinde istihdam edilecek.

 

BAŞVURU ŞARTLARI NELERDİR?

Mühendislik alanında başvuruda bulunacak adayların iletişim yeteneklerinin yüksek olması gerekmektedir. Bilgi paylaşımını açık olması ve ekip çalışma sistemine yatkın olması gerekiyor. Bunun yanı sıra güncel teknolojik gelişmeleri de yakından takip etmesi ve öğrenmeyi açık olması aranan temel şartları arasında yer alıyor. Mezun olduğu üniversitenin mühendislik, teknoloji fakültesi, elektrik elektronik, endüstri mühendisliği, elektronik ve haberleşme, makine veya bilgisayar bölümlerinden lisans eğitimini tamamlamış olması şartı aranmaktadır.

 

Program kalite, mühendisliği teknisyenlik ve mühendislik gibi 4 farklı meslek grubunda da alım yapılacak. Program kalite mühendisliği pozisyonunda çalışacak adayların endüstri mühendisliği, elektronik mühendisliği, mekatronik mühendisliği, yüksek mühendislik veya makine mühendisliği bölümlerinden mezun olması gerekmektedir. Bölüm şartını tamamlayan adayların aynı zamanda İngilizce seviyesinin de iyi olması gerekiyor. Yayınlanan ilanlara kadın ve erkek ayrımı yapılmaksızın her adayın başvuru yapabileceği aktarıldı.

 

Teknisyenlik kadrosuna lise mezunu adayların başvuru yapabileceği belirtilirken önceliğin savunma sanayinde daha önce çalışmış ve deneyimli adaylar olacağı belirtildi.

Web Banner
Web Banner