Beykoz Belediye Başkanı gözaltına alındı « Kamudan Ajans

SON DAKİKA

Beykoz Belediye Başkanı gözaltına alındı

Beykoz Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Erkan Duyar’ın ardından Beykoz Belediye Başkanı Alaaddin Köseler de gözaltına alındı.


Beykoz Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Erkan Duyar’ın ardından Beykoz Belediye Başkanı Alaaddin Köseler de gözaltına alındı. Beykoz Cumhuriyet Başsavcılığınca, Beykoz Belediye Başkanı Alaattin Köseler’in de aralarında bulunduğu 4 şüpheli hakkında “ihaleye fesat karıştırma” suçundan gözaltı kararı verildi.

20 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI

Ayrıca 17 şüpheli hakkında da “ihaleye fesat karıştırma” ve “suç işlemek amacıyla örgüt kurma, üyelik ve yardım” suçlarından yakalama, gözaltı, arama ve el koyma talimatı verildi. Talimat doğrultusunda İstanbul İl Emniyet Müdürlüğü Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince Köseler ile 20 şüpheli gözaltına alındı. Şüpheliler, işlemleri için İstanbul Emniyet Müdürlüğü’nün Vatan Yerleşkesi’ne götürüldü.

BELEDİYEDEKİ ARAMA TAMAMLANDI

Etrafı polis bariyerleriyle çevrilen Beykoz Belediye binasında sabahın erken saatlerinde başlayan arama ve el koyma işlemleri tamamlandı. Ekipler, belediyedeki bazı evrakları delil olarak torbalarla emniyete götürdü. Belediyedeki rutin kamu hizmeti devam ederken, polis ekipleri ile partililerin belediye önündeki bekleyişleri sürüyor.

Atama, Bağ-Kur’lu, bağkur, başvuru, borçlanma, ÇALIŞAN, Cumhurbaşkanlığı, dairesi, Danıştay, disiplin cezaları, Döviz, EĞİTİM, emekli, emekli sandığı, emeklilik, enflasyon, Esastan İptal Kararı, flaş, flaşhaber, Güncel, gundem, İçişleri Bakanı, işçi, işveren, izin, kamu, Kamudan, koşullar, KPSS, maaş, MEB, mebhaber, memur, memur haber, memur haberleri, mevzuat, Milli Eğitim Bakanlığı, Milli Savunma, ödeme, Ödemeler, Öğretmen, okul müdürleri, okullar, Otomobil, Ötv, para, para iadesi, politika, prim iadesi, Resmi Gazete, sağlık, Sağlık Bakanlığı, Sayıştay, SGK, son dakika, sorgulama, Sosyal Güvenlik Kurumu, sosyal güvenlik merkezi, ssk, Şube Müdürlüğü, taşeron, Ticaret Bakanlığı, toplu, toplu para, Twitter, yargıtay, yerleştirme sonuçları, yüz yüze eğitim, zam haberleri