Vatandaşın Gözü Kulağı Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Vereceği Müjdede « Kamudan Ajans

SON DAKİKA

Vatandaşın Gözü Kulağı Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Vereceği Müjdede

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın önceki gün söylemiş olduğu “Çarşamba günü Millete Sesleniş konuşmamı özellikle izlemenizi tavsiye ediyorum. Sizlere birçok güzellikleri takdim edeceğim” sözlerinden sonra gözler bugün açıklanacak müjdeye çevrildi.


İlk olarak müjdenin yerli aşı ile ilgili olabileceği söyleniyor. Türkiye’de yapılan yerli aşı çalışmalarında gelinen son durumun söyleneceği ve bir tarihin açıklanacağı söyleniyor.

Adalet Bakanlığı ile Hazine ve Maliye Bakanlığı tarafından yapılan reformların da açıklanacağını tahmin edenler var. Bununla beraber Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın, İnsan Hakları Eylem Planı’nı açıklayacağı konuşuluyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın açıklayacağı müjde olarak, elektrikli araba üretimi ve TESLA’nın yatırım haberi olabileceğini söyleyenler var.

Cumhurbaşkanlığı Külliyesinde Türkiye’nin uzay alanında izleyeceği yol haritasını açıklayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, geçtiğimiz günlerde Tesla ve SpaceX’in kurucusu Elon Musk ile telefonla görüştü.

Yapılan Görüşmede, Türkiye’de kamu ve özel sektör kurumları ile şirket arasında uzay teknolojileri başta olmak üzere farklı alanlarda yapılması planlanan iş birliğine dair hususlar ele alınmıştı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın enerji alanında müjde açıklayacağına dair tahminler yapılıyor. Altın madeni ve Akdeniz’de yeni doğalgaz rezervinin olabileceği söyleniyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın ‘müjde vereceğim’ haberi sosyal medyada büyük yankı uyandırdı.

Sosyal medyadan, kısa zaman içerisinde Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın açıklamasını destekleyen mesajlar yağdı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın müjdeyi bugün TBMM’de yapacağı grup toplantısında açıklaması bekleniyor.