Türk Eğitim-Sen LGS Online Tercih Danışma Bürosuna Büyük İlgi « Kamudan Ajans

SON DAKİKA

Türk Eğitim-Sen LGS Online Tercih Danışma Bürosuna Büyük İlgi


Web Banner

LGS sonuçları açıklandı, tercih maratonu başladı. Türk Eğitim-Sen, öğrencilerin doğru tercih yapmasını sağlamak için sendika genel merkezinde online tercih danışma bürosu kurdu. 20-22 Temmuz tarihlerinde 11.00 ile 17.00 saatleri arasında ücretsiz olarak hizmet veren tercih danışma bürosuna ilgi büyüktü.

Türkiye’nin dört bir yanından öğrenci ve veliler Tercih Danışma Bürosunda merak ettiği soruların yanıtını buldu.  Telekonferansla öğrenci ve velilerle görüşen rehber öğretmenlerimiz öğrencilere tercih tüyoları verdi.

Türk Eğitim-Sen Genel Başkanı Talip Geylan da tüm çocuklarımıza başarılar diledi. Çocuklarımızın arzu ettiği hedeflere ulaşmasını isteyen Geylan, interneti olmayan öğrencilerin il ve ilçelerde bulunan Türk Eğitim-Sen şubelerine başvurarak destek alabileceklerini söyledi.

Geylan, “Türk Eğitim-Sen Genel Merkezi olarak bu yıl salgın nedeniyle çocuklarımızın sağlığını riske etmemek için online Tercih Danışma Bürosu kurduk. Öğrenci ve velilerimiz üç gün boyunca rehber öğretmenler eşliğinde tercih danışma hizmetinden yararlandı. Bu hizmeti sadece genel merkez üzerinden yürütmedik. Öğrencilerimiz, Türkiye genelindeki tüm şubelerimiz ve ilçe temsilcilerimize başvurarak tercihler konusunda bilgi ve yardım alabilir” diye konuştu.

Haber Video İçin Tıklayınız.

 

Web Banner
Web Banner