Talip Geylan : ÖĞRETMEN Ayhan Korkmaz,Türkiye sevdalısıdır! « Kamudan Ajans

SON DAKİKA

Talip Geylan : ÖĞRETMEN Ayhan Korkmaz,Türkiye sevdalısıdır!

Türk Eğitim-Sen Genel Başkanı Talip Geylan sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada Milli Eğitim Bakanlığı Destek Hizmetleri Daire Başkanı Ayhan Korkmaz’ın görevden almasına tepki gösterdi.


Web Banner

Talip Geylan sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada;“Ayhan Korkmaz’ı; mesleğine aşık bir öğretmen,liyakat sahibi bir yönetici ve tek derdi memleket olan bir vatansever olarak bilirim. 2014’te günahkar mülakat çetelerinin ahlaksızlıklarıyla hakkı gasp edildiğinde dahi devletine olan inancını kaybetmedi.

2019’da, “Bir şeyler değişiyor” ümit ve sevinciyle ÖĞRETMEN olarak devlet memurluğuna döndüğündeki heyecanına şahidim. Son iki yıldır ortaya koyduğu gayret ve ürettiği hizmetlerle de eğitim kamuoyunun haklı takdirine mazhar oldu.

Türkiye sevdalıları; Sadece devlete sadakat gösterir,yalnız milletin selameti ve devletin bekası için kaygı duyarlar,kederleri de sevinçleri de memleket namınadır,şahsi hesap peşinde değillerdir,hesap yapanlara da itibar etmezler.. ÖĞRETMEN Ayhan Korkmaz,Türkiye sevdalısıdır!”ifadelerini kullandı.

Web Banner
Web Banner