Şehit Ahmet Kocabay Kız Anadolu İmam Hatip Lisesinde bilim Şenliği yapıldı « Kamudan Ajans

SON DAKİKA

Şehit Ahmet Kocabay Kız Anadolu İmam Hatip Lisesinde bilim Şenliği yapıldı

Türkiye’de bilim kültürünün yaygınlaştırılmasına yönelik başlatılan 4006 TÜBİTAK Bilim fuarları destekleme programı çerçevesinde Şehit Ahmet Kocabay Kız Anadolu İmam Hatip Lisesinde bilim Şenliği yapıldı


Türkiye’de bilim kültürünün yaygınlaştırılmasına yönelik başlatılan 4006 TÜBİTAK Bilim fuarları destekleme programı çerçevesinde Esenyurt ,Şehit Ahmet Kocabay Kız Anadolu İmam Hatip Lisesinde bilim Şenliği yapıldı. Geleneksel olarak  yapılan şenliğe Şehit Ahmet Kocabay Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi öğretmen ,öğrenci ve velilerin yoğun ilgisi vardı.

Şehit Ahmet Kocabay Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileri dönem içinde hazırladıkları materyalleri II. Geleneksel Dönem Sonu Kültür ve Bilim Şenliği’nde sergiledi.Birbirinden güzel ve bir o kadar da bilimsel değer taşıyan projeler ve ürünler okul öğrencileri tarafından kurulan standlarda tanıtıldı.

Öğrenciler tarafından hazırlanmış olan projeler Tübitak 4006 Bilim şenliğinde sergilendi.Bilim Şenliğine katılan şube ve okul müdürlerine. okul müdürü Oğuz Şahin verdikleri destekten dolayı teşekkür etti.

Resim