Seçim tarihi erkene çekilecek mi? MHP lideri Bahçeli’den önemli açıklamalar « Kamudan Ajans

SON DAKİKA

Seçim tarihi erkene çekilecek mi? MHP lideri Bahçeli’den önemli açıklamalar


İşte Bahçeli’nin açıklamalarından satır başları: 2023 yılının ilk grup toplantısında hepinizi en kalbi duygularımla selamlıyorum. Sosyal medya platformlarımdan, televizyonlardan toplantımızı takip eden kardeşlerimizi hasret ve muhabbetle kucaklıyorum.

class=”medyanet-inline-adv”>

KURTULUŞUMUZUN FİKRİ KAYNAĞI TÜRK MİLLİYETÇİLİĞİDİR

2023 yılı Türkiye’nin 100 yıllık tecrübe yıldır. 2023 yılı Türkiye’nin kuruluşu, milli hedef ve ülkülerin yükseliş yılıdır. Kurtuluşumuzun fikri kaynağı Türk milliyetçiliğidir. İlhamını ecdadından alarak devletimizin kuruluş ilkelerini belirleyen lider bellidir. O da Gazi Mustafa Kemal Atatürk’tür. Milli mücadelenin her safhasında emeği geçen dava arkadaşları ise kahramanlar kuşağıdır.

ÇOK BEDEL ÖDEDİK

1923’ün mesaj ve muhtevasını anlamadan, İstiklal Savaşı’nı anlamadan geleceğin yorumu imkansız değilse bile çok zordur. Belki çok bedel ödedik, belki çok çile çektik ama milletimizin istiklal sevdasıyla, yeminli Türk düşmanlarının nefes borusunu kesmeyi bildik.

EYT SORUNU KÖKLÜ ÇÖZÜME KAVUŞACAKTIR

class=”medyanet-inline-adv”>

Ülkemiz diplomaside altın bir yıl yaşamıştır. Türkiye ekonomisi dünyada en çok büyüme kaydeden birkaç ülkeden birisi olmuştur. Milletimiz ihtiyaç ve beklentileri birer birer karşılanmıştır. Kronikleşen sorunlara neşter vurulmuştur. EYT için adım atılmıştır. EYT sorunu TBMM’de köklü çözüme kavuşacaktır. MHP ve Cumhur İttifakı’nda gereğini gecikmeksizin yapacaktır.

ŞEYTANIN BACAĞI KIRILACAK

Verdiğimiz sözler yerine getirilmektedir. İnanıyorum ki şeytanın bacağı kırılacaktır. Milletimizin her talebi haklıdır, meşrudur. Olanla yetinmeyen, güçlükleri yenmenin peşine düşen bir Türkiye gerçeği her geçen gün belini doğrultmaktadır.

YENİ YÜZYILA ŞEREF MADALYASI ASACAĞIZ

Cumhuriyetin yeni yüzyılına şeref madalyasını asacağız. Birliğimiz ve dirliğimizi fırsat kollayan mihraklar yine çıkacaktır. Kimse sabrımızı yanlışa yorumlamasın. Kötü niyetlerini bildiğimiz, takip ettiğimiz odakların bize ayar verme küstahlıkları sonuç vermeyecektir.  

ÜZERİMİZE GELEN BELADAN KAÇMAYIZ

Siyah örtüye bürünüp yüksekten konuşanlara, herkes bilsin ki eyvallahımız olmaz. Bunlarla da hiç işimiz olmaz. Birileri istedi diye bhak bildiğimi yoldan dönmeyiz. Belanın üzerine gitmeyiz, üzerimize gelen beladan da kaçmayız. 

SEÇİMDE İKİ SEÇENEĞE DE VARIZ

Türkiye’nin 100. yıl dönümünde hem 13. cumhurbaşkanı hem de 28. dönem TBMM belirlenecektir.  2023 demokrasi ve sandık yılıdır. İster zamanında yapılsın ister erkene alınsın. Biz iki seçeneğe de varız.

KILIÇDAROĞLU ADAYSAN ÇIK AÇIKLA

Muhalefet cenahının karmaşa içinde olmasından dolayı iradesizliği saklanamayacak boyuttadır. Zillet İttifakı demokrasinin istismarını devamlı surette yapsa da hazım konusunda ciddi rahatsızlığı vardır. Bu ittifakın Türk milletine sadakati yoktur. Kılıçdaroğlu, ‘Cumhurbaşkanı adayını neden merak ediyorsunuz’ diyerek kaçak güreştiğini bir kez daha gözler önüne sermiştir. Bu nasıl bir ifade sakatlığıdır. Gizlenen nedir? Rahatsızlık duyulan nelerdir? Sayın Kılıçdaroğlu bir kez daha söylüyorum; Adaysan çık açıkla, değilsen adayınızı açıkla. Zillet ittifakı fırtına koparsa bizde yaprak bile kımıldamaz. Anlaşılan Cumhurbaşkanı adayının kim olacağı tartışması 6’lı masada deprem yaratmaktadır. Kılıçdaroğlu’nun çoklu aday değerlendirmesi mutabakat acİziyetinin beyanıdır.

KILIÇDAROĞLU’NUN MESAJLARI ÇARESİZLİK

Kılıçdaroğlu’nun ergenler gibi ‘loading’ mesajları çaresizliktir. Türk milleti notunu peşinen verdiği siyaseti bir daha sözlüye bile kaldırmayacaktır. Geleceğin koordinatlarını cumhur ittifakı çizecektir. Yeni sistemin birinci 5 yılı başarıyla geçmiştir.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRSon dakika: Enflasyon rakamları sonrası en düşük emekli maaşı için flaş tahmin!Haberi Görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRSon dakika: Memur ve emeklinin zam oranı belli oldu! Gözler refah payındaHaberi Görüntüle

Enflasyon rakamları sonra Memur-Sen'den açıklama: Sıradaki müjde 'ilave ek zam' olmalı

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİREnflasyon rakamları sonra Memur-Sen’den açıklama: Sıradaki müjde ‘ilave ek zam’ olmalıHaberi Görüntüle