Şarkıcı Derya Uluğ’dan İrfan Can Kahveci ve Fenerbahçe itirafı! « Kamudan Ajans

SON DAKİKA

Şarkıcı Derya Uluğ’dan İrfan Can Kahveci ve Fenerbahçe itirafı!


Derya Uluğ, önceki akşam Kıbrıs’ta bir otelde sahne aldı. Amor Gariboviç imzalı taşlarla süslü elbisesiyle adından söz ettiren şarkıcı, “Sahnede şık ve fit görünmek önemli, ben de buna zaman harcıyorum. Asıl önemli olan sahnede müzikle varolmak” dedi.

“YILI BİR NUMARADA KAPATIP, BİR NUMARADA AÇTIK”

Basın mensuplarının “Rapçilerin hakimiyetinde geçen 2023 yılında yaptığınız işler başarılı oldu. Neler hissediyorsunuz?” sorusuna, “Asil’in ve müzisyen arkadaşlarımın çok büyük emeği olduğu bir albümdü. Bu şekilde beğenilmesi bütün yorgunluğumuzu aldı. Yılı bir numarada kapatıp, bir numara açmak bizi çok mutlu etti” cevabını verdi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRDerya Uluğ: Kendimi gelinlikle görünce ağladım Haberi Görüntüle

“BİRBİRİMİZİ TAMAMLIYORUZ”

Derya Uluğ, ‘Nefes’ albümü belgeselinde Asil Gök ile tatlı atışmalarının sorulması üzerine, “Herkesin tersi biraz sıkıntılıdır ama o yönetmenimizin kurgusu oldu. İkimiz de çok güldük. O bölüm yok ama stüdyoda bu tür şeyler oluyor bu sayede daha güzel beyin fırtınaları yapıp daha iyi işler çıkarıyoruz. Ufak tefek atışmalar normal. Yeri gelir ben, yeri gelir Asil alttan alır. Birbirimizi tamamlarız” ifadfelerini kullandı.

“BU DUYGUNUN TARİFİ YOK”

Fenerbahçe maçlarında İrfan Can Kahveci’nin attığı goller sonrası ‘Hastayım Sana’ sarkısının stadyumda çalınmasıyla ilgili 37 yaşındaki sanatçı, “Bize de sürpriz oldu, o maça gitmeyip evde izledim. Golden sonra Asil’in sesini duyunca büyük heyecan yaşadık. Çocukken maça gitmenin bile benim için hayal olduğu Fenerbahce stadında goller sonrası şarkımın çalmasının manevi olarak bende bir tarifi yok. O kadar duygulandım ki, kendimi tutamayıp ağladım. Bu duygunun tarifi yok” dedi.

Derya Uluğ Yunanistan'da! 'Bu kadar güzel olmak yasaklanmalı'

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRDerya Uluğ Yunanistan’da! ‘Bu kadar güzel olmak yasaklanmalı’Haberi Görüntüle