Parelel yapı işbirliği ile insanlara zulmedildi « Kamudan Ajans

SON DAKİKA

Parelel yapı işbirliği ile insanlara zulmedildi


Web Banner

Suya Sormuşlar; Seni Kaybedersek, Nasıl Bulacağız? Diye…
-Eğer Bir Şırılıtı Duyarsanız, Ben Ordayım Demiş.
Ateşe Sormuşlar; Seni Nasıl Bulacağız? Diye
-Eğer Bir Yerde Duman Görürseniz,İşte Ben Ordayım Demiş.
Sıra Ahlaka Gelmiş, Aynı Soruyu Onada Sormuşlar,
Ahlak Cevap Vermiş,


-BENİ KAYBEDERSENİZ ASLAA BULAMAZSINIZ..!!!


Bu ifade Türkiye’de MEB’de yaşanan olayları anlatıyor.2014 yılında çıkarılan MEB teşkilat yasası ile 76 bin yönetici görevden alındı.Yerlerine çoğunlukla iş bilmez,iki koyunu versen güdemez,ayakkabısının bağını tek başına bağlayamaz yalaka tipler ,kurulan uyduruk mülakat komisyonları marifeti ile yönetici olarak atanarak büyük bir ahlaksızlığa imza atıldı.Kul hakkı yendi.Emek ve alınteri çalındı.

MEB’nı asrın en büyük yönetici soykırımını yaparak, çalışanlar arasında kamplaşma ve kutuplaşmaya yol açan uygulamalara imza attı.Parelel yapı işbirliği ile insanlara zulmedildi.

Yine 2014 yılında proje okulu olarak uygulamaya giren Fetö projesi ile yönetici ve öğretmen atamalarında büyük haksızlıklara imza atıldı.Bu proje okulu uygulaması bu defa illerde oluşturulan yerel çeteler eliyle devam ettirildi.


2020 yılına girerken sendikamız üyelerine yapılan Haksızlık uygulamaları unutmadık.Çalışanlar arasında ayrım yapanlar,adaletsiz davrananlar,bunun hesabını er veya geç verecekler.Şu anda bunların uzantıları olan bir çok liyakatsız,çapsız yönetici konumunda ki iş bilmez insanlar çözülmeye,kaybetmeye başlayınca gider ayak devletin makamlarını hoyratça kullanmaya başladılar.

Musa Akkaş

Türk Eğitim Sen Genel Başkan Yardımcısı

Web Banner
Web Banner