Ordu’da müzik öğretmeninin hayatını kaybettiği kaza görüntülendi « Kamudan Ajans

SON DAKİKA

Ordu’da müzik öğretmeninin hayatını kaybettiği kaza görüntülendi


Ünye ilçesindeki trafik kazasında Fatih Meydan Ortaokulu Müzik Öğretmeni Mustafa Boduç yaşamını yitirirken, kaza anı bir iş yerinin güvenlik kamerasınca kaydedildi.

Bu videoyu izlemek için lütfen JavaScript’i etkinleştirin

İHA

Trafikte dikkatsizlik, bir cana daha mal oldu.

Ordu’nun Ünye ilçesine bağlı Atatürk Mahallesi Devlet Sahil Yolu üzerinde, şehir merkezi istikametine seyir halinde ilerlemekte olan O.D. (24) idaresindeki 55 KJ 862 plakalı hafif ticari araç, yolun karşısına geçmeye çalışan 54 yaşındaki Müzik Öğretmeni Mustafa Boduç’a çarptı.

Aracın çarptığı öğretmen, havaya yükseldikten sonra yere düştü

Çarpmanın etkisiyle Mustafa Boduç metrelerce havaya fırlayarak yere düştü. Kazayı gören çevredekilerin haber vermesi üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.

Tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı

Sağlık ekiplerinin olay yerinde yaptığı ilk müdahale sonrası Mustafa Boduç, özel bir hastaneye kaldırıldı. Boduç, burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Kaza anı ise bir iş yerinin güvenlik kameraları tarafından saniye saniye kaydedildi.

Kazayla ilgili soruşturma başlatılırken, araç sürücüsü O.D. ise gözaltına alındı. 25 yıllık Müzik Öğretmeni Mustafa Boduç’un cenazesinin Tokat’ın Zile ilçesinde defnedileceği öğrenildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı (İHA)